Keystone logo
The University of Rome “Foro Italico”

The University of Rome “Foro Italico”

The University of Rome “Foro Italico”

Introduktion

Den Universitetet i Rom "Foro Italico" er en faglig universitet, den eneste italienske stat universitet dedikeret til sport og motion videnskab.

Den blev oprettet i 1998 som Istituto Universitario di Scienze Motorie IUSM, når det erstattet Roms Istituto Superiore di Educazione Fisica (ISEF), hvis aktivitet var blevet fokuseret på de videregående uddannelser for Ph.E. lærere. IUSM, nu "Foro Italico University" udvidede ISEF anvendelsesområde, at dække alle områder af interesse i forbindelse med menneskers fysiske aktivitet: videnskabelig forskning, coaching til rekreative sport og for højt konkurrencedygtig sport, undervisning, fitness, genopdragelse og rehabilitering, organisering af sportsbegivenheder, forvaltning af sportsfaciliteter mv

FACILITETER

Universitetet ligger i det nordlige distrikt i Rom; området, der er kendt som Foro Italico, blev bygget i 1932, hvor en række imponerende bygninger og faciliteter blev tænkt som Roms sportscenter. Området er et typisk eksempel på fascistisk arkitektur, kendetegnet ved en bred anvendelse af hvid marmor og triumftog statuer og obelisker.

Det olympiske stadion, på bagsiden af ​​instituttet, blev bygget i anledning af Rom-OL (1960) og har siden været mødestedet for VM i atletik (1987) og af World Soccer Championships (1990).

Foro Italico University faciliteter inkluderer moderne uddannelses- strukturer (11 auditorier, et datacenter, et sprogcenter, en specialiseret bibliotek), up-to-date sportsfaciliteter (10 fullyequipped fitnesscentre, 2 swimmingpools, en roning center på floden Tevere) forskningscentre (mere end 20 laboratorier). Universitetet har også sin egen audiovisuelle center for produktion af uddannelsesmæssige og ikke-professionelle materialer, og konferencesale til nationale og internationale kongresser.

Fakulteter og PROGRAMMER

Universitetet er i øjeblikket opdelt i 3 forskningsbaserede Afdelinger:

Menneskelig bevægelse og Idræt, Sundhedsvidenskab, Educational Sciences

Undervisning tilbud inden for fakultetet for sport og motion Sciences omfatter først og sekundære programmer og forskningsorienterede ph.d.-programmer.

Første tier Laurea Triennale

(Tre-årig grad Bachelor) Bachelor i sport og motion Sciences - 3 år, 180 ECTS Dette sikrer de studerende en grundlæggende teoretisk forberedelse og en passende ledelse af general videnskabelige metoder og indhold, ud over erhvervelse af specifikke faglige viden. Det kræver 180 point, som generelt kan akkumuleret inden for 3 år.

Anden tier Laurea Magistrale

Laurea Magistrale i idræt og teknikker - 2 år, 120 ECTS Laurea Magistrale i Forebyggende og Tilpasset fysisk aktivitet - 2 år, 120 ECTS Laurea Magistrale i Sport Management - 2 år, 120 ECTS Laurea Magistrale i sundhed og fysisk aktivitet 2 år 120 ECTS Kursus undervises på engelsk

A "Laurea Magistrale" giver en mere sofistikeret uddannelsesniveau. Denne anden niveau kvalifikation er åben for kandidater med en tre-årig grad og kræver yderligere 120 point, som kan akkumuleres i løbet af i gennemsnit to år. Der kan kræves en minimum-niveau og specifikke læseplaner for optagelse

Master / MASTERS

Master i Idræt Psykologi (2. niveau, 1 års, 60 ECTS)

En Masters er en mellemliggende universitetsuddannelse og kan fås både efter en tre årig grad (1. niveau Masters), og efter en højere grad (2nd niveau Masters). Disse kurser vare mindst et år og indebærer anskaffelse af 60 point for hvert skoleår. Deres formål er at bygge videre på en studerendes viden og at omdanne det til specifikke faglige færdigheder.

Ph.d.-skolen for forskning (3 år)

Ph.d. kursus: Sundhed og fysisk aktivitet:

Biomedicinske og metodologiske aspekter Læseplaner A Applied Biomedical / metodisk tilgang Læseplaner B Integrativ Biologi Approach - europæisk læseplan

Ph.d. kursus Sport, motion og ergonomi

Ph.d. kursus : Kultur, handicap og inklusion: uddannelse

KURSER

Kurser primært er årlige kurser og studerende får lov til at tage eksamen i slutningen af ​​andet semester.

Undervisningsmetoder omfatter forelæsninger og praktisk arbejde, samt seminarer og selvstudier, hvor de studerende spiller en aktiv rolle. Forelæsninger giver den grundlæggende ramme af kurset: studerende forventes at organisere deres egen hjemmearbejde på baggrund af undersøgelsen. Underviserne er altid klar til at hjælpe.

Alle kurser er givet på italiensk, med undtagelse af Laurea Magistrale i sundhed og fysisk aktivitet.

Klasser er planlagt om morgenen og om eftermiddagen, mandag til fredag

Placeringer

 • Rome

  Piazza Lauro de Bosis, 15, 00135, Rome

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål