Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Introduktion

The University of Texas at Dallas er et stigende forskningskraftværk med otte skoler og mere end 140 akademiske grader inklusive toprangerede programmer inden for forretning, teknik, videnskab, audiologi og kunst og teknologi. Campusfællesskabet er beriget med et engagement i kunsten, muligheder for serviceindlæring og et atletikprogram med nye esportshold. UTD-studerende, fakultet, personale og alumner fortsætter med at rejse nye udfordringer og bevise, at kometer skinner lyst.

Oplev UT Dallas

Se hvordan eleverne bliver plejet og inspireret af UTD

Mission

The University of Texas at Dallas giver staten Texas og nationen fremragende, innovativ uddannelse og forskning.

Universitetet er forpligtet til at opgradere velafrundede borgere, hvis uddannelse har forberedt dem til at belønne liv og produktive karrierer i en verden i konstant forandring; til løbende at forbedre uddannelses- og forskningsprogrammer inden for kunst og videnskab, teknik og ledelse; og at hjælpe kommercialiseringen af intellektuel kapital genereret af studerende, personale og fakultet.

Vision og mål

På UT Dallas er vores vision at være et af landets bedste offentlige forskningsuniversiteter og et af de store universiteter i verden. Vi er ideelt positioneret til at nå dette mål som en global leder inden for innovativ uddannelse og forskning inden for videnskab, forretning og ingeniørarbejde af høj kvalitet.

Som præsident er enhver beslutning, jeg tager, beregnet til at fremme denne vision og støtte UT Dallas 'mission om at producere kandidater, der er forberedt på liv, arbejde og lederskab; at fremme vores uddannelses- og forskningsprogrammer; og at omdanne ideer til handlinger, der gavner borgerne i Texas.

UT Dallas's eksponentielle vækst har sat os på en bane for at nå flere nøglemål, der også vil hjælpe os med at opfylde vores større vision.

Vi stræber efter at være:

  • Et førsteklasses offentligt forskningsuniversitet med fokuserede ekspertisecentre, der er parat til at imødegå udfordringerne i et hurtigt skiftende, teknologidrevet globalt samfund.
  • En global styrke inden for innovativ, tværfaglig forskning og uddannelse inden for nye områder inden for teknologi, videnskab og læring.
  • En banebrydende leder både inden for indramning og besvarelse af de spørgsmål, som erhvervslivet, politikere og offentligheden står over for.
  • En synergistisk partner med lokal industri, regering og kulturelle organisationer samt lokale K-12 skoler, gymnasier og universiteter.
  • Et af de mest kreative, innovative universiteter i nationen og verden.

UT Dallas kan nå disse mål, fordi vi er et ungt, smidigt universitet beliggende i et af landets største, mest pulserende storbyområder. Vores talentfulde studerende og fakultet har fordelen ved mange innovative programmer, og de er omgivet af virksomheder, der har en track record for samarbejde med universitetet. Vi støttes også af styrken og omdømmet fra University of Texas System, og vi nyder samarbejdsmuligheder med vores nærliggende søsterorganisationer, UT Southwestern Medical Center og UT Arlington.

Denne kombination af fokus, ungdom, kvalitet, placering og samarbejde gør UT Dallas til en ideel kandidat til at udvikle sig fra et lille, ungt, meget godt universitet til et nationalt fremtrædende forskningsuniversitet i topklasse - et aktiv, som Dallas-området presserende behov.

Vi skal reagere på nye muligheder og udfordringer uden begrænsninger, udforske nye måder at engagere vores samfund på og fremme disse mål, som vil berige livet for os alle.

”UT Dallas er forskelligt fra design. Forskellene er vores definerende egenskaber. Vi er skolen, hvor 'rockstjerner' laver ting som at lave animerede film, bygge robotter og spille skak. Vi er den skole, hvor studerende regelmæssigt vinder på nationalt niveau i debatten, ingeniørdesignet og konkurrencen om forretningsidéer. Og UTD er det stolte hjem for fine studerende-atleter, hvoraf flere end nogle få har opnået akademisk allamerikansk status. Af disse grunde og mange flere vælger studerende UTD i stadigt stigende antal. ”

Dr. Richard C. Benson, præsident for UT Dallas

Ranglister

Rangordninger og præstationer

Carnegie-kommissionen for videregående uddannelse udpegede UT Dallas som et "R1" doktorgradsbevidst universitet med den højeste forskningsaktivitet. Fakultetet omfatter en nobelpristager samt medlemmer af National Academy of Sciences og National Academy of Engineering.

# 2

# 1

7 år

Hurtigst voksende offentlige doktorgradsuniversitet i landet ifølge The Chronicle of Higher Education Bedste offentlige universitet i Texas på Forbes -listen over Amerikas bedste værdi -colleges Udnævnt til en Best Value College af The Princeton Review

67%

544

$ 1 + milliarder

Af UT dimitterede seniorer uden studentergæld i 2017 sammenlignet med Texas på 45% og det amerikanske gennemsnit på 35% National Merit Scholars tilmeldte sig, herunder 172 freshmen i efteråret 2018 Under udvikling og 4 millioner nye eller renoverede kvadratmeter er blevet tilføjet i det sidste årti

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Richardson

    800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

    Spørgsmål