Keystone logo
The University of Texas at Dallas Master of Science i kriminologi
The University of Texas at Dallas

Master of Science i kriminologi

Richardson, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18.276 / per semester

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kriminalitet er et kerneemne i ethvert samfund, og det er et emne, der ofte er uklar i mysterium. Det er ikke let at forstå, hvorfor folk begår forbrydelser, hvad en passende straf skal være, eller hvordan politikere kan ændre love for at forhindre fremtidige forbrydelser. UT Dallas er det perfekte sted at udforske dette felt. Skolen for økonomisk, politisk og politisk videnskab tilbyder en kandidatgrad i kriminologi. Dette tværfaglige, forskningsorienterede program var det første af sin art, der blev tilbudt i staten. Her vil du studere kriminalitet og retfærdighed i bymæssige omgivelser og kan drage fordel af programmets mange partnerskaber med retshåndhævende og strafferetlige agenturer. Velkommen til UT Dallas, EPPS School og programmet inden for kriminologi, hvor din fremtidige uretfærdighed venter.

Mission

Missionen for Master of Science i Criminology-programmet ved The University of Texas at Dallas er tredelt at:

 1. Lever uddannelse af høj kvalitet til en forskelligartet gruppe studerende med hensyn til ætiologi, kontrol og variation af lovbrud på tværs af rum og tid.
 2. Server lokale, regionale og nationale samfund gennem professionelle udviklingsprogrammer, offentlig politikanalyser og evalueringsforskning, program- og politikdesign og som et forum for nye ideer og tilgange til kriminalitetsstudiet.
 3. Fremme forståelsen af kriminologi gennem en tværfaglig blanding af teoretisk og anvendt forskning såvel som at give et forum for nye ideer og tilgange til kriminalitetsstudiet.Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master in Criminology
  • Malmö, Sverige
 • MA i kriminologi
  • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
 • MA i kriminologi med retspsykologi
  • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige