Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

Introduktion

University of Texas i San Antonio er en multikulturel opdagelsesinstitution med mere end 32.000 studerende. Det er det største universitet i hovedstadsregionen San Antonio med fire campusser over hele byen.

Vores mission

University of Texas i San Antonio er dedikeret til fremme af viden gennem forskning og opdagelse, undervisning og læring, samfundsengagement og offentlig service. Som en institution for adgang og ekspertise omfavner UTSA multikulturelle traditioner og fungerer som et center for intellektuelle og kreative ressourcer samt en katalysator for socioøkonomisk udvikling og kommercialisering af intellektuel ejendom - for Texas, nationen og verden.

Vores destinationer

  • UTSA vil være en model for studerendes succes
  • UTSA vil være et godt offentligt forskningsuniversitet
  • UTSA vil være et eksempel på strategisk vækst og innovativ ekspertise
  • UTSA er en stolt hispanic serving institution (HSI) som udpeget af US Department of Education.

Vores vision

At være et førende offentligt forskningsuniversitet, der giver adgang til uddannelsesmæssig ekspertise og forbereder borgerlederne for det globale miljø.

Vores kerneværdier

Vi tilskynder til et dialog- og opdagelsesmiljø, hvor integritet, ekspertise, inklusivitet, respekt, samarbejde og innovation fremmes.

Vores forpligtelse til inklusivitet

University of Texas i San Antonio, en latinamerikansk serveringsinstitution beliggende i en global by, der har været et korsvej mellem folk og kulturer i århundreder, værdsætter mangfoldighed og inkludering i alle aspekter af universitetets liv. Som en institution, der udtrykkeligt er grundlagt til at fremme uddannelsen af mexicanske amerikanere og andre underbevarede samfund, er vores universitet forpligtet til at afslutte generationer af diskrimination og ulighed. UTSA, et premier offentligt forskningsuniversitet, fremmer akademisk ekspertise gennem et samfund af dialog, opdagelse og innovation, der omfavner hver stemmes unikke karakter.

Placeringer

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Spørgsmål