Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

Introduktion

UTSA College of Business forvandler studerende fra de nysgerrige og håbefulde til selvsikre og karriere-klare unge fagfolk. Vi tilstræber at være de bedste i klassen ved at fokusere på uddannelsesprogrammer, der leverer både anvendte forretnings- og tekniske færdigheder inden for områder med høj arbejdsstyrkeefterspørgsel samt professionelle og iværksætterkompetencer, der hjælper studerende med at skabe værdi for deres organisation og integreres i arbejdsstyrken. Vi er et samfund af lærde, der fremmer kunsten og videnskaben i erhvervslivet gennem streng og relevant forskning, der offentliggøres i distinktionssteder og oversættes til praksis i klasseværelset.

Med over 7.900 studerende er kollegiet en af de 40 største handelshøjskoler i landet og tilbyder en omfattende læseplan på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau, der udvider grænserne for en traditionel erhvervsuddannelse.

UTSA blev udnævnt til det # 1 rangerede cybersikkerhedsprogram i landet ifølge en national undersøgelse af certificerede fagfolk inden for informationsteknologi, der er udført af Ponemon Institute.

Nationalt rangeret og anerkendt blev College of Business udnævnt til en af de top 5 bachelor-forretningsprogrammer i Texas af Bloomberg Businessweek. På kandidatniveau blev kollegiet rangeret som nr. 10-handelshøjskolen i landet for latinamerikanere af latinamerikanske virksomheder.

College of Business er akkrediteret af AACSB International, Association to Advance Collegiate Schools of Business. Denne akkreditering vedrører spørgsmål om læseplaner, professors legitimationsoplysninger, forhold mellem elever og lærere og uddannelsesmæssige ressourcer.

Mission statement

College of Business er dedikeret til at skabe og dele viden, der forbedrer oversættelsen af teori til praksis. Kollegiet kombinerer stringens med relevans og leverer innovative løsninger på globale forretningsudfordringer.

Vision Statement

Vores vision er at omdanne vores studerende fra nysgerrige og håbefulde elever til selvsikker og karriereklar ung fagperson. Vi tilstræber at være de bedste i klassen ved at levere uddannelsesprogrammer, der giver både anvendte forretnings- og tekniske færdigheder inden for områder med høj efterspørgsel efter arbejdsstyrken; investere meget i faglige færdigheder, der hjælper studerende med at integrere i arbejdsstyrken og skabe værdi som medarbejdere, fremtidige ledere og iværksættere at være lydhør over for udviklingen af markedspladsen og interessenternes behov og ved at støtte et samfund af lærde, der udfører streng og relevant forskning, der inspirerer studerendes læring, fremmer viden og tiltrækker industripartnere.

Kerneværdier

College of Business tilskynder til kollegialitet, gensidig respekt, samarbejde, følelse af fælles vision og iværksætterånd.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Programmer

    Spørgsmål