Keystone logo
The University of Texas of the Permian Basin

The University of Texas of the Permian Basin

The University of Texas of the Permian Basin

Introduktion

Hvor vi er kommet fra, hvor vi skal hen

Vores mission

Som en regional, omfattende institution serverer University of Texas Permian Basin et forskelligartet samfund af studerende fra regionen, staten og videre. Gennem ekspertise inden for studentercentreret undervisning, læring, forskning og offentlig service kultiverer universitetet engagerede borgere og påvirker liv, mens teknologien og de vestlige Texas interesser fremmer.

1970'ers udsigt over Mesa-bygningen

Historien om UT Permian Basin

Vi begyndte som et eksperiment. I 1969 besluttede Texas-lovgivningen at oprette et ”øverste niveau” -universitet i Odessa - dvs. et universitet, der kun accepterede juniorer, seniorer og kandidatstuderende.

Men inden byggeriet på den nye skole kunne komme i gang, afbrød en retssag ting. Sagsøgeren anfægtede gyldigheden af universitetets ejendomsgoder. Arbejdet blev standset.

Til sidst greb Texas højesteret ind og dømte til universitetets fordel. Bulldozerne fyrede op igen, og i april 1972 brød UT Permian Basins nye campus jorden.

Lidt mere end et år senere - den 4. september 1973 - åbnede universitetet for klasser. Byggeriet var dog ikke afsluttet, så de 1.112 studerende i den første klasse studerede i midlertidige bygninger og trailere. Det skulle tage næsten endnu et år, før UT Permian Basins permanente faciliteter var komplette.

Spol frem 18 år: Texas-lovgivningen besluttede endnu en gang at ændre UTPBs bane ved at vedtage en regning, der gjorde skolen til en fireårig institution. Den første nybegynderklasse - kendt på campusloreen som Pioneer Freshmen - kom med i efteråret 1991.

Fra vores ydmyge, eksperimentelle begyndelse er UT Permian Basin vokset i næsten alle retninger.

Ingen skole er som UT Permian Basin. Måske er det derfor, at ingen skole har en historie, der ligner vores.

Sammen er vi Falcons.

Placeringer

  • Odessa

    East University Boulevard,4901, 79762, Odessa

    Spørgsmål