Keystone logo
Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Introduktion

Lær os at kende

Three Points, The School for Digital Business, har sit udspring i Barcelona, et teknologisk knudepunkt, med det formål at give en innovativ vision i uddannelsen af fremtidige digitale eksperter. Med de seneste begivenheder er træning i teknologiske færdigheder holdt op med at være endnu en vækstmulighed for at blive et must for alle de fagfolk, der ønsker at udvikle sig og forblive på toppen af den digitale bølge.

Hos Three Points forstår vi træning i digitale færdigheder som et middel til at øge fagfolks og virksomheders konkurrenceevne på en måde, der resulterer i virksomhedernes bæredygtighed og dermed de samfund, hvor fagfolk og organisationer opererer.

Digitalisering går ud over ren viden og teknologisk beherskelse. De organisationer, der lykkes, er dem, der tilpasser sig den nye digitale kultur: agile, kundecentrerede, datadrevne organisationer, der søger at fremme forandringer ved at eksperimentere med nye forretningsmodeller og løbende forbedringsprocesser. Af denne grund arbejder vi sammen med forståelsen af teknologiske fremskridt og hvordan de åbner os for nye forretningsmuligheder på de bløde kompetencer, som mest efterspørger digital kultur i virksomheden: tilpasning til forandring, kreativitet, forhandling, ledelse og tidsstyring.

mission

Ledsage de mennesker, der i dag skal lede digitaliseringen af virksomheder og organisationer, forbinde uddannelse i digitale færdigheder med den nødvendige kulturelle forandring, for at højne konkurrenceevnen i de samfund, hvor de opererer.

udsigt

At være en reference i tilpasningen til samfundets og økonomiens udvikling og i vores ønske om at forbinde fagfolk og virksomheder for at møde digitaliseringens konstante og skiftende udfordringer.

Akademisk partner

Three Points, The School for Digital Business, har Polytechnic University of Catalonia (UPC) som en akademisk partner, der støtter skolens programmer. UPC, der er baseret i Barcelona, er et af Europas førende polytekniske universiteter inden for ingeniørvidenskab, arkitektur, videnskab og teknologi.

Universitetet har 64 grader, 68 mastergrader, 46 ph.d.-uddannelser og 234 permanente uddannelsesprogrammer fordelt på dets 20 undervisningscentre. Derudover er UPC en offentlig forskningsinstitution med mere end 50 patenter i det sidste år og en investering i F&U & I på mere end 61 millioner euro.

UPC certificerer hvert år mere end 6.000 bachelor- og masterstuderende og mere end 500 læger. Det er et af universiteterne med en høj grad af jobformidling for sine kandidater: 93% arbejder og 76% finder arbejde på mindre end 3 måneder.

4 grunde til at vælge Three Points

metodologi

Vores metode er fuldt tilpasset din tid og dine behov og er således i stand til at kombinere dit akademiske liv med dit personlige og professionelle liv.

Derudover får du al den nødvendige støtte under uddannelsen, så du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Undervisningspersonale

Du lærer af førende lærerudøvere i deres sektor og forretningsområde, der i øjeblikket er aktive.

Vores fakultet er i førstehåndskontakt med de forandringer, der finder sted i sektoren, samt med de nye trends, værktøjer og funktionaliteter, der udvikles.

Afsluttende Master projekt

Du vil arbejde på et Final Master Project, der vil basere sine lokaler på reelle behov fra førsteklasses virksomheder.

Derudover vil du begynde at arbejde med det fra begyndelsen, så du bliver i stand til at anvende al den viden, du tilegner dig gennem hele uddannelsen.

Akademisk partner

Polytechnic University of Catalonia (UPC) godkender Three Points-programmerne akademisk.

UPC er en offentlig institution, der er blevet et af de førende polytekniske universiteter i Europa, med gode positioner i de vigtigste internationale ranglister.

Placeringer

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

    Programmer

    Spørgsmål