Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Introduktion

Formandens meddelelse

Siden grundlæggelsen i 1888 har Tiffin University med succes trænet sine studerende til at få et tilfredsstillende liv og en karriere som leder, der er kendetegnet ved ekspertise.

Hele generationer af Tiffin Alumni har bidraget til gavn for deres familier, lokalsamfund og erhverv. Tiffin University har et fremragende ry, værdifulde akademiske programmer, omhyggeligt og kompetent personale og lærere, fremragende studerende og et varmt og venligt miljø, hvor de studerende altid kommer i første række.

Vi inviterer dig til at se vores universitetsprogrammer og sikre dig, at vores tilbud lever op til dine forventninger. Hvis du er interesseret, venter vi på, at du besøger os i vores hovedkvarter i Str. Transilvaniei Nr. 6, 1. sal, Bukarest. Tal med vores studerende, fakultet og personale og overbevis dig selv om, at Tiffin er det rette sted at gennemføre dine studier. Vi garanterer, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmål.

Dr. Lillian Schumacher
Formand
Tiffin University

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Mission og målsætning

På begge sider af havet er Tiffin Universitys mission den samme: at hjælpe studerende og akademisk personale med at gennemføre deres uddannelse og forberede dem på de hårde konkurrencemæssige udfordringer i erhvervslivet.

Ved hjælp af ansvarlighed og engagement uddanner Tiffin Universitys programmer personer, der kan bidrage væsentligt til velfærden i de familier og samfund, de tilhører, til udviklingen af deres karrierer, nationer og samfundet som helhed.

Hovedformålet med Tiffin University i Rumænien gennem Executive EMBA-programmet er at skabe en betydelig ændring i erhvervsmiljøet, hvilket resulterer i en reel udvikling af økonomien på det rumænske marked.

Fremragende kvalitet i alt, hvad du gør - Dette er Tiffin Universitys råd til sine studerende og lærere. Den eneste rigtige måde at opfylde faglige krav på i et stadig mere konkurrencepræget erhvervsmiljø.

Akkrediteringer

Tiffin University er akkrediteret af prestigefyldte institutioner i USA og Europa som en anerkendelse af at fremme akademisk ekspertise på højeste niveau.

Ohio Department of Higher Education

Tiffin University's siddende og online programmer er begge godkendt af Ohio Department of Higher Education.

Kommissionen for højere læring

Vores programmer er akkrediteret af Higher Learning Commission (HLC), som er et af de seks regionale akkrediteringsorganer, der er anerkendt af alle større offentlige og private universiteter i USA.

Akkrediteringsrådet for handelsskoler og -programmer

ACBSP er et førende specialiseret akkrediteringsorgan for erhvervsuddannelser, der støtter, hylder og belønner fremragende undervisning. De akkrediterer erhvervsuddannelsesprogrammer på universitets-, kandidat-, master- og ph.d.-niveau over hele verden. Institutioner med denne akkreditering er forpligtet til løbende at forbedre sig og sikre, at deres erhvervsprogram giver de studerende de færdigheder, som arbejdsgiverne efterspørger.

Status som nonprofitorganisation

Tiffin University har en 501(c)(3)-status, godkendt af Internal Revenue Service of the Federal Government of the United States of America.

Placeringer

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål