Keystone logo
© Walakte
Toulouse INP

Toulouse INP

Toulouse INP

Introduktion

Toulouse INP, en fransk ingeniørskole, er berømt for kvaliteten af ​​deres ingeniøruddannelser, der kombinerer streng uddannelse i naturvidenskab med praktisk uddannelse i ingeniørvidenskab. Det arbejder tæt sammen med erhvervslivet og udfører forskning af høj kvalitet, lige fra grundforskning til teknologioverførsel, samtidig med at det overvejer det 21. århundredes store samfundsmæssige problemer.

Toulouse INP, (Institut National Polytechnique) er sammensat af seks ingeniørskoler, der er stærkt bakket op af 17 forskningslaboratorier.

Instituttet leverer ingeniørgrader, kandidatgrader og ph.d.er.

Hvad er en Master of Science?

Master of Science er grader akkrediteret enten af ​​det franske ministerium for videregående uddannelse eller af «Conference des Grandes Écoles», som har givet dette varemærke til ingeniørskoler. Master of Science er internationalt anerkendt og kan føre til ph.d.-uddannelser eller job i industrivirksomheder.

Master of Science er en 2-årig fuldtidsuddannelse. Det er normalt rettet mod bachelorstuderende, der allerede har en bachelorgrad. Forelæsningerne er fokuseret på specifikke videnskabelige og tekniske områder.

Statistik

Fakultet

 • 6 ingeniørskoler
 • 6600 elever
 • 23 % udenlandske studerende
 • Mere end 100 forskellige nationaliteter

Forskning

 • 17 laboratorier
 • 670 lærere forskere
 • 150 ph.d.er leveret hvert år, 45% udenlandske studerende

  Stipendier og finansiering

  Toulouse INP tilbyder stipendier gennem en reduktion af gebyrer .

  Studerende kan ansøge om forskellige stipendieprogrammer (statsstipendier, europæiske studerendes mobilitetsprogrammer, franske Eiffel- og franske ambassaders stipendieprogrammer og uddannelsesstøtteprogrammer fra private fonde og virksomheder).

  Ranglister

  U-Multirank 2020

  Rundt om i verden viser Toulouse INP toppræstationer på tværs af forskellige indikatorer med 15 'A'-score samlet i den sidste U-Multirank 2020. Den modtog også den femte score på institutionelt niveau for Frankrig.

  CWTS Leiden Ranking

  Toulouse INP er internationalt anerkendt for kvaliteten af sin videnskabelige forskning og er blandt Leiden-ranglisten, som lister de 1200 bedste universiteter på international skala. Toulouse INP er anerkendt for sin videnskabelige produktion om temaerne fysisk og ingeniørvidenskab, livs- og jordvidenskab, biomedicin og sundhedsvidenskab samt matematik og datalogi.

  CWUR-rangering 2020-2021

  Siden 2012 har Center for World University Ranking, CWUR, rangeret universiteter rundt om i verden efter flere kriterier: kvaliteten af undervisningen, antallet af alumner, der stiger til ansvarsstillinger i de største internationale virksomheder og institutioner, kvaliteten af undervisningspersonale i henhold til de modtagne udmærkelser og endelig kvaliteten af forskningen. Det hele rapporteres til en karakter ud af 100. Omkring 20.000 universiteter er blevet bedømt rundt om i verden. I denne ranking rangerer Toulouse INP 624. på den internationale skala og 29. på den nationale.

  Shanghai-ranglisten 2021

  Shanghai-ranglisten viser de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i verden fra et forskningsperspektiv. Den klassificerer, ifølge videnskabelige områder, 1.800 ud af 4.000 universiteter og skoler i 93 lande. Denne rangordning er hovedsageligt fokuseret på forskning og tager hensyn til videnskabelige publikationer og især artikler, der er citeret inden for deres respektive områder, samt priser og priser forbundet med forskere.

  Toulouse INP er klassificeret i 12 kategorier: geovidenskab, økologi, mekanik, procesvidenskab, materialevidenskab, energi, miljøvidenskab og teknik, vandteknik, agro-fødevarer og fødevarer, metallurgisk teknik, biovidenskab og veterinær.

  Hvorfor studere på Toulouse INP?

  Ideelt placeret i en region, hvor industri og forskningsverdener er tæt forbundet, garanterer Toulouse INP alle studerende kvalitetsuddannelse, et bredt udvalg af kurser tilpasset virksomhedernes specifikke behov og en hurtig professionel integration.

  Placeringer

  • Toulouse

   6 Allée Emile Monso, BP 34038 Toulouse cedex 4 , BP 34038, Toulouse

  Spørgsmål