Keystone logo
Toulouse School of Management TSM

Toulouse School of Management TSM

Toulouse School of Management TSM

TSM Open Day den 3. februar 2024

Deltag i webinarerne

Introduktion

Om Toulouse School of Management

Uddannelse af ansvarlige, initiativrige og globalt orienterede ledere

Se videoen

Toulouse School of Management er en af de bedste franske offentlige ledelsesskoler beliggende i Toulouse. Det tilbyder fuldtidsuddannelser inden for de vigtigste ledelsesdiscipliner såsom regnskab og finanskontrol, økonomi, personaleledelse, marketing og strategi. Kurser udbydes på både bachelor- og kandidatniveau.

Skolen leverer akademisk og professionel uddannelse af topkvalitet, hvilket sikrer, at eleverne hurtigt finder beskæftigelse efter endt uddannelse. Det forbereder eleverne til arbejdsverdenen gennem undervisning, foredrag fra topprofessionelle, overvågede projekter og udvidede praktikophold.

TSM tilbyder konkrete internationale muligheder for studerende. Vi har et stort netværk af internationale partnere over hele verden, og flere af vores grader undervises på engelsk.

 • 3.000 studerende
 • 16 kandidatspecialer
 • 15 % af studerende på internationale mobilitetsprogrammer
 • 23.000 medlemmer i kandidatnetværket
 • 84 % af kandidaterne finder arbejde i branchen inden for seks måneder efter endt uddannelse

TSM opnåede EQUIS (European Quality Improvement System) akkreditering i oktober 2023. Dette er et europæisk mærke tildelt af EFMD (European Foundation for Management Development) til prestigefyldte business- og managementskoler i en periode på 3 eller 5 år.

Skolen som helhed, og ikke kun en bestemt uddannelse, evalueres efter en række kriterier:

 • skolens ledelse, strategi og ressourcer,
 • undervisningsprogrammer og personale, elevservice og personlig udvikling,
 • den internationale dimension af skolen, dens elever, lærere og programmer,
 • virksomhedsrelationer,
 • skolens bidrag til det bredere samfund.

183607_ToulouseSchoolofManagement_2.jpg

Undervisning, der er forankret i state-of-the-art forskning

Når elever slutter sig til Toulouse School of Management, går de ikke bare på en skole. De nyder godt af ekspertisen fra et af de mest prestigefyldte centre for forskning i ledelse i Frankrig.

TSM-Research er et af fire franske forskningscentre inden for ledelse, der er akkrediteret af CNRS (Det franske nationale center for videnskabelig forskning) som en "Joint Research Unit". Dette mærke er kun blevet tildelt forskningscentre inden for ledelse, der tilhører Ecole Polytechnique, HEC Paris, Paris-Dauphine University og IAE i Grenoble.

Engagement i international forskning

Denne sondring viser centrets engagement i international forskning på højeste niveau.

Der er en dyb forbindelse mellem forskningscentret og skolen på TSM. De 54 TSM-akademiske forskere er involveret i design og undervisning af TSM-klasser. Studerende, der er tilmeldt både grund- og efteruddannelsesprogrammer, drager fordel af undervisning, der er gennemsyret af state-of-the-art forskning.

TSM Research er en aktiv bidragyder til alle fag inden for ledelsesvidenskab: fra økonomi til personaleledelse, såvel som strategi, marketing, regnskab og ledelseskontrol.

Fakultetets medlemmer har betydelig international erfaring og mulighed for at tilbringe perioder på forskellige universiteter såsom Carnegie Mellon (USA), London Business School (UK), Princeton (USA) og Wharton (USA).

183608_Capturedecran2021-11-12a16.40.38.png

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteret

Placeringer

 • Toulouse

  Toulouse School of Management Toulouse 1 Capitole University 2, rue du doyen Gabriel Marty 31042 Toulouse Cedex 9, , Toulouse

Spørgsmål