Keystone logo
Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Introduktion

En høj kvalitet i undervisningen er et afgørende element i profilen Trier University of Applied Sciences i Trier. Moderne studie- og undervisningsformer har til formål at sikre dimittendernes høje uddannelsesniveau. Kvaliteten af undervisningen bliver løbende kontrolleret, forbedret og videreudviklet af kvalitetssikringstiltag inden for rammerne af vores kvalitetsstyringssystem. Trier University of Applied Sciences afhængig af innovation og praksisorientering i udviklingen af sine undervisningsmetoder. Endvidere fremmes de studerendes sociale kompetencer af projekt- og teamorienterede studieformer. Forskning og udvikling ved Trier University of Applied Sciences sigter mod praksis- og markedsorienterede resultater og adresserer aktuelle problemstillinger i erhvervslivet og samfundet.

Anvendt Forskning

Trier University of Applied Sciences er forpligtet til højtydende og anvendelsesorienteret forskning. Takket være sin innovative styrke har det formået at nå og konsolidere sin position som universitetet for anvendt videnskab med det højeste beløb af tredjepartsfinansiering i Rheinland-Pfalz.

Derved udmærker den sig især gennem tre fremtidsorienterede forskningsområder:

 1. "Anvendt materialestrømsstyring"
 2. "Intelligente teknologier til bæredygtig udvikling" og
 3. "Livsvidenskab: Medicinsk og farmaceutisk teknologi og bioteknologi"

Tværfaglige teams udvikler fremtidsorienterede løsninger på de sociale udfordringer skabt af globaliseringen, digitaliseringen af liv og arbejde, klimaforandringerne og de dermed forbundne krav til bæredygtig energiproduktion og ressourceforvaltning, samt udfordringerne fra et aldrende samfund og den øgede behov for et sundt og sikkert liv. Særlig betydning tildeles en kombination af bæredygtighed og innovation, som danner grundlaget for denne udviklingsmæssige tilgang.

Regionale rødder og internationale netværk

Trier University of Applied Sciences betragter sig selv som et universitet med international orientering og regionale rødder. Vi fremmer samarbejdet på alle niveauer med partnere fra industri, politik, kultur og samfund og sikrer efterspørgslen efter faglærte i regionen.

Samarbejdsaftaler med mange universiteter rundt om i verden, internationale uddannelser og en livlig udveksling mellem studerende og professorer giver Trier University of Applied Sciences en markant, international profil. I fremtiden ønsker vi at videreudvikle denne internationale studie-, undervisnings- og forskningskultur samt at intensivere vores internationalisering.

Studenterklæringer

Campus funktioner

Tre campusser. Et universitet. Usædvanligt forskelligartet.

Med omkring 7.600 studerende er Trier University of Applied Sciences det næststørste universitet for anvendt videnskab i Rheinland-Pfalz. Et stærkt fokus på anvendelse og praksis, innovative undervisningsmetoder og den stærke kombination af undervisning og forskning præger vores studier.

På tre campusser tilbyder vi 80-graders uddannelser inden for områderne økonomi, jura, miljøstudier , maskinteknik, elektroteknik, civilingeniør, bygge- og forsyningsteknik, fødevareteknologi, datalogi, spil, terapividenskab, arkitektur og design, dermed præsentere et mangfoldigt uddannelsesprogram unikt i regionen.

©Trier University of Applied Sciences

Hovedcampus Schneidershof, Trier
Beliggende i Trier, Tysklands ældste by, fusionerer vores hovedcampus traditionelle fakulteter med moderne studieforløb. En bred vifte af bachelor- og kandidatgrader kan opnås på dette campus, som omfatter afdelingerne for datalogi, arkitektur, erhvervsliv og teknik og teknologi.

©Trier University of Applied Sciences

Miljøcampus Birkenfeld, Birkenfeld
At bo, lære og arbejde på et virkelig innovativt sted: Miljøcampus Birkenfeld, der ligger i udkanten af nationalparken Hunsrück, tilbyder studerende tværfaglige studiekurser i de to afdelinger Environmental Business and Law samt Environmental Planning and Technologies. "Sustainability First" løber som en rød tråd gennem al vores undervisning og forskning.

©Trier University of Applied Sciences

Campus for design og kunst, Idar-Oberstein
I Idar-Oberstein, en vugge for tysk ædelstenskunst, gennemfører studerende deres studier i en levende, tværfaglig og interkulturel udveksling. Synergierne mellem arkitektur, design og medier skaber innovative projekter.

©Trier University of Applied Sciences

  Alumni Statistik

  Placeringer

  • Birkenfeld

   Birkenfeld, Campusallee, 55768, Germany, 55765, Birkenfeld

   • Trier

    Schneidershof, 54293 Trier, Germany, 54293, Trier

    • Idar-Oberstein

     Vollmersbachstraße 53, 55743 Idar-Oberstein, Deutschland, 55743, Idar-Oberstein

     Spørgsmål