Keystone logo
Telfer School of Management

Telfer School of Management

Telfer School of Management

Introduktion

Verden ændrer. Og så er verden af ​​erhvervslivet. Ved Telfer School of Management ved University of Ottawa Vi har forstået, at det afgørende går ud over, hvad du kan regne. Vi stræber efter at opretholde et netværk af høj kvalitet forbindelser - og hvad der betyder noget for os, er at sætte dig i centrum af alt.

Uanset hvad det er, der betyder noget for dig, giver vi dig med alle midler at gøre en forskel.

Vi deler med dig de tætte forbindelser vi har smedet med vores alumner og erhvervsliv, så du kan lære sammen ledere, ledere og iværksættere, der er så strålende som de er inspirerende.

Vi deler med dig den ekspertise, som vores forskere, deres omfattende netværk og deres partnerskaber med organisationer i lokale, nationale og internationale erhvervsliv.

Vores programmer er designet til at forme indflydelsesrige ledere, der er ansvarlige ledere og innovative forskere, der har en positiv indvirkning på livet for mennesker, organisationer og samfund. Uanset hvad dine mål, er vi altid tæt ved at hjælpe dig med at nå dem.

Vores professorer er internationalt anerkendt for deres banebrydende forskning, deres ud af boksen tænkning, og deres ledelse af centrale forskningsnetværk. De tager på de vigtigste spørgsmål, som nutidens virksomhedsledere står over for, foregribe og udtænke løsninger på morgendagens udfordringer på alle områder af ledelse, herunder vores tre strategiske områder: business analytics og ydeevne, sundhed systemadministration, samt innovation og iværksætteri.

Beliggende i hjertet af Ottawa, vores skole er den stolte akademiske hjem nogle 4300 studerende, 88 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og mere end 25.000 alumner. Vores akkrediteringer fra de tre mest krævende internationale organisationer (AACSB, AMBA og EQUIS) understrege vores anerkendelse som en af ​​verdens førende business skoler.

Strategiske områder af ekspertise

Den Telfer School of Management definerer en strategisk område af ekspertise (SAE) som en karakteristisk, relevant og bæredygtig platform for at opnå national og internationalt ry inden for forskning, undervisning og opsøgende.

Målet er at skabe "fuld spektrum" alvorlige bivirkninger, der spænder fra grundforskning og anvendt forskning, pædagogik til programmet levering og opsøgende.

Den Telfer School har identificeret følgende som dens tre strategiske områder Ekspertise:

Innovation og Iværksætteri Sundhed Systems Management Business Analytics og Performance

Akkrediteringer og placering

Den Telfer School of Management er en af ​​kun 2 business schools i Canada og en af ​​mindre end 70 business schools i verden, der har opnået den tredobbelte krone af akkrediteringer.

International business school akkrediteringer sikre, at eleverne får en top kvalitet uddannelse. En akkrediteret institution tiltrækker ikke kun højere kvalitet studerende, men det giver også store forskningsmuligheder, og giver mulighed for global anerkendelse.

Placeringer

  • Ottawa

    55 Laurier Avenue East , K1N 6N5, Ottawa

    Spørgsmål