Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Introduktion

66141_students2.jpg

Om

Graduate-programmer på Tufts Universitys Graduate School of Arts and Sciences kombinerer atmosfæren på et liberalt kunsthøjskole med de avancerede teknologiske ressourcer fra en forskningsinstitution. Forskere i verdensklasse, personlig mentorordning, kollaborative laboratoriefaciliteter og industripartnerskaber udstyrer Tufts-studerende med færdigheder til at udmærke sig i deres valgte specialer og forfølge deres karriere med passion og engagement.

Graduate School of Arts and Sciences bringer alle ressourcerne fra Tufts University til rådighed - en levende forskningsinstitution med en streng intellektuel kultur. Vi tilbyder mere end 22 ph.d.-uddannelser og 30 kandidatuddannelser – fra kunsthistorie til fysik – og muligheder for at undervise og vejlede nogle af landets dygtigste kandidater. Vores fakultetsmedlemmer er forpligtet til din succes og tilbyder komplet professionel forberedelse. Gennem kurser, mentorordninger, publicering, feltarbejde og uafhængig forskning går vores kandidatstuderende ind i deres karrierer i stand til at anvende det, de har lært.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Spørgsmål