Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences MFA i studiekunst
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MFA i studiekunst

Medford, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.896 / per year *

På campus

* betaling af undervisning er påkrævet i to år

Introduktion

Udbydes af School of the Museum of Fine Arts ved Tufts University, Master of Fine Arts in Studio Art er et strengt tværfagligt program, der forbereder kandidatstuderende til en karriere som professionelle kunstnere baseret på kunstnerisk innovation og kreativitet. Studiets læseplan integrerer praktiske og kritiske færdigheder på tværs af forskellige medier og discipliner. MFA-programmet lægger vægt på intens og avanceret individuel studiepraksis, kreative samarbejder, mentorskaber og streng akademisk diskurs.

Akademisk tilgang

Kandidatstuderende på SMFA på Tufts udvikler avancerede faglige kompetencer inden for billedkunst, herunder forståelse af problemstillinger både aktuelle og historiske; forholdet mellem disse ideer og bredere verdensideer; udvikling af et arbejde med ideer og teori; og realiseringen af det arbejde i en afsluttende specialeudstilling. Der lægges også vægt på professionel praksis, hvilket betyder de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle og opretholde en karriere.

MFA-kurser

SMFA ved Tufts University MFA i Studio Art er en to-årig, 68-kredit uddannelse defineret af en tværfaglig tilgang til avanceret uddannelse gennem kunst. Læreplanen er designet og udført af et fakultet af professionelle kunstnere og lærde.

Studiekurser

Studiekurserne, som MFA-studerende tager, vil være styret af deres interesser. Gennem en-til-en mentorskab og tæt akademisk rådgivning vil du videreudvikle og udvide dine produktions- og forskningskompetencer.

Studerende udforsker traditionel eller hybrid praksis understøttet af en række rum og ressourcer på vores campus. En fotograf eller maler kan for eksempel vælge at udforske, hvordan grafik, litterær kunst eller animation kan berige deres praksis.

Seminarer

Under hele deres tid på SMFA tager MFA-kandidatstuderende MFA-kurset mentorskab og rådgivning. De udforsker og analyserer en række emner inden for samtidskunst og begynder at definere deres forhold til disse ideer gennem at besøge kunstnerforedrag, tale, skrive, researche og præsentere på måder, der er relevante for deres egen kunstpraksis. Studerende lærer at dialog inden for en seminar kontekst; opbygge relationer og rapport med deres kolleger; og forbedre deres lederskab og analytiske evner. MFA mentorskab og rådgivning giver studerende mulighed for at blive bekendt med deres årgang, hinandens kunstværker og forskningsinteresser. Derudover skal MFA-kandidatstuderende tilmelde sig Graduate Group Critique, hvor de engagerer sig i en streng kritik af deres arbejde og deres kammeraters arbejde.

Liberale kunst- og videnskabskurser

MFA kandidatstuderende vil tage to kandidat-niveau kunsthistorie eller Visual Material Studies kurser og to kandidat-niveau liberale kunst og videnskab valgfag valgt fra en bred vifte af avancerede emner. Studerende opfordres til at vælge kurser, der er relevante for deres studiepraksis.

Kritik og anmeldelser

MFA-studerende deltager i Review Boards i slutningen af deres første tre semestre. Review Boards fungerer som kontrolpunkter i løbet af de to år for at vurdere fremskridt og give mulighed for eftertænksom diskurs om deres arbejde.

Speciale og udstilling

I løbet af andet år udvikler MFA-studerende et speciale og præsenterer det under MFA-gruppespecialudstillingen. Dette er den kulminerende begivenhed i deres to-årige program.

Afgangskrav

MFA-studerende skal gennemføre i alt 68 kursuspoint i studiekunst, herunder liberale kunst- og naturvidenskabelige klasser. Dette inkluderer det obligatoriske MFA-mentorskabs- og rådgivningskursus og Graduate Group Critique.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål