Keystone logo
Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Introduktion

En vision for nutidens samfund er innovativ, entreprenøriel, teknologisk avanceret og åben for verden, og det er det, Tallinn University of Technology (TalTech) søger om gennem studier og forskning på internationalt niveau.

Hos TalTech kan du opleve fremtiden uden at træde ind i en tidsmaskine. Her møder uddannelse alt digitalt!

Her laver vi rigtige ting og udvikler dem på stedet fra bunden. De fremhævede projekter dækker selvkørende køretøjer, elevsatellitter, e-Pavemen t (vejbelægning, der producerer solenergi), kunstig intelligens til at skabe personlige ruter for turister og meget mere. Vi tilbyder en mulighed for at studere på et moderne digitalt campus, hvor mange af de nyeste teknologier testes og implementeres på daglig basis. Et af vores seneste initiativer - TalTechDigital - forbinder digitalisering med uddannelse, hvilket gør TalTech til det mest innovative campus i landet.

Moderne uddannelser

TalTechs uddannelser og læringsmiljø er i konstant udvikling. Erfarne fagfolk fra både den private og den offentlige sektor inddrages og konsulteres for at skabe læseplaner, der opfylder de seneste behov på arbejdsmarkedet . Flere af universitetets laboratorier er på det seneste blevet fornyet og mere og mere undervisning foregår via e-kanaler. Ingeniør og IT går hånd i hånd i TalTech, hvilket afspejles i vores moderne uddannelser, der tæt kombinerer de to felter. Gennem årene har TalTechs ingeniører udviklet smarte og bæredygtige løsninger til mange relevante problemer i Estland.

Vores programmer giver uddannelse af høj kvalitet ved at kombinere dybdegående studier og kreative laboratorier . Dermed får du den bedste praktiske oplevelse til din uddannelse og din karriere. Du kan finde et passende program til din karriere med internationalt anerkendte programmer i:

 • Skolen for informationsteknologi
 • School of Business and Governance
 • Ingeniørskolen
 • Videnskabsskolen

Samler studerende, forskere og iværksættere

Hos TalTech værdsætter vi samarbejde med virksomheder og virksomheder. For mange virksomheder såvel som offentlige myndigheder er vi ofte det første kontaktpunkt til at finde løsninger på en række organisations- og produktudviklingsspørgsmål. Vores innovations- og erhvervscenter Mektory samler forskere, studerende og iværksættere, der tilbyder unge mennesker inspiration, viden og ressourcer til at skabe og udvikle studenterstart-ups og andre innovative forretningsideer.

TalTech er en akademisk opinionsleder såvel som flagskibet inden for estisk teknik og teknologi . Modet til forandring, viljen til at udvikle sig og ønsket om at have vidensbaserede diskussioner gør TalTech til en tænketank i akademiske diskussioner.

Vi mener, at et højt niveau af forskning og akademiske studier samt akademisk frihed er helt afgørende. TalTech er således det første universitet i Estland, der tilbyder en ansættelsesbaseret akademisk karrieremodel.

Ranglister

TalTech blev grundlagt i 1918 og er placeret blandt de 3 % bedste universiteter i verden (QS World University Rankings). Det er det eneste teknologiske universitet i Estland og har omkring 10.000 studerende, hvoraf 14 % er internationale studerende fra over 100 forskellige lande.

Indlæggelser

Placeringer

Placeringer
 • Tallinn

  Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

  • facebook
  • instagram
  • linkedin

Spørgsmål