Keystone logo
Turiba University

Turiba University

Turiba University

Introduktion

Velkommen til det største private universitet i de baltiske lande!

Turiba University er en af de førende private videregående uddannelsesinstitutioner i Letland , med stabile traditioner og en klar vision om et fælles europæisk uddannelsesrum. Turiba blev grundlagt i 1993 og er stolt af sine mere end 3500 studerende, 15.000 alumner, moderne forelæsningsauditorier, bibliotek, studentercampus - hostel og store sportshal.

Turiba University tilbyder studier inden for business, turisme, kommunikation og it- områder. Turiba University tilbyder også en bred vifte af muligheder for at opnå viden og erfaring i udlandet - ERASMUS-programmer, dobbeltgrader og bilaterale udvekslingsprogrammer.

Universitetet er internationalt orienteret; der er omkring 1000 internationale studerende fra 45 lande og mange internationale undervisere og gæstetalere. Vi tilbyder et multikulturelt og venligt miljø for enhver kultur og ethvert individ.

Turiba har 3 fakulteter og 1 studieafdeling:

 • Business Administration (forretnings-, logistik- og kommunikationsvejledning)
 • International turisme
 • Computersystemer
 • Lov

Hvorfor vælge studier på Turiba University ?

 • Højkvalitets og verdensanerkendte studier på et førende privat universitet i de baltiske lande
 • Stipendiumsmuligheder, ERASMUS og dobbeltuddannelser
 • Praktisk orienterede studier og praktikmuligheder
 • Studier i et multikulturelt og venligt miljø
 • International akkreditering og verdensomspændende anerkendte grader
 • Moderne campus, behageligt studie og boligmiljø
 • Trygt og sikkert miljø
 • Personlig tilgang til hver studerende fra professorer og personale
 • Studier i Riga, den største by i de baltiske stater, som er Baltikums økonomiske og kulturelle centrum

Praktiske studier

Turiba er et praktisk orienteret universitet, fordi praktiske studier udgør 60% af den tid, der bruges på studier, hvorimod teori udgør 40%. Undervisere er feltprofessionelle med en bred erfaring, der udover teori giver et indblik i det pågældende felts verden. Du kommer i praktik og får erhvervserfaring under dit studie hvert år i foråret og sommeren. Du kan vælge din praktikvirksomhed i Letland eller i udlandet. Studerende kan også modtage ERASMUS-stipendier, hvis de deltager i et praktikophold i udlandet.

Beskæftigelsesmuligheder

Turiba University har modtaget anerkendelse fra arbejdsgivere og er rangeret blandt de mest anerkendte universiteter . 99,61 % af kandidaterne er beskæftiget – det er den højeste beskæftigelsesfrekvens blandt lettiske universiteter; desuden arbejder mere end 80 % af de universitetsstuderende under deres studier.

Vores alumni arbejder og studerende er praktikanter i kendte nationale og internationale virksomheder og organisationer . Turismefakultetet samarbejder, og kandidater arbejder på Booking.com, Radisson Hotels, Accor Group Hotels og Kempinski Hotels. IT feltstuderende er ansat af så velkendte IT- og teknologivirksomheder som Accenture, Tieto Latvia, Visma Enterprise og Envirotech. Kommunikationsalumner arbejder i de mest betydningsfulde kulturelle organisationer i Letland, såvel som som stats- og regeringskommunikationsspecialister og som PR- og kommunikationschefer i store nationale og internationale virksomheder. Alumner i erhvervsprogrammet er ansat som administrerende direktører i forskellige virksomheder på nationalt niveau (for eksempel Riga International Airport, TET, Sakret og mange andre) og driver også deres egne virksomheder.

akkrediteringer

Turismeprogrammer er blevet tildelt den prestigefyldte UNWTO (United Nations World Tourism Organisation) TedQual-akkreditering. Turiba University er det eneste universitet i de baltiske stater og Nordeuropa, der har denne prestigefyldte akkreditering.

Placeringer

 • Riga

  Graudu street 68

Spørgsmål