Keystone logo
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Introduktion

Hvorfor Turner College?

Turner College forbereder forretningsstuderende til at skabe værdi for deres samfund og deres arbejdsgivere i et globalt konkurrencepræget miljø. Vores business grader programmer er fagligt akkrediteret af The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som akkrediteret medlem af AACSB International tilbyder vores college forretningsprogrammer, der opnår deres sondring for høj kvalitet gennem en tværfaglig pensum, der giver eleverne en bred forståelse af erhvervslivet og dets rolle i samfundet.

Turner College of Business og TSYS School of Computer Science er placeret i Center for Handel og Teknologi (CCT), der ligger på hovedcampus. Sammen tilbyder Turner College 8 kandidatprogrammer, 12 bachelorprogrammer og talrige certificeringer. Vi er hjemsted for et travlt udvalg af studenterorganisationer, herunder Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Association of Certified Fraud Examiner, Society for Human Resource Management (SHRM), Computing Association (ACM) og Campus Nerds. Vores organisationer giver mulighed for at få oplevelse i hele verden, lytte til professionelle højttalere og konkurrere nationalt.

Om os

D. Abbott Turner College of Business har til opgave at forberede eleverne til at skabe værdi for deres lokalsamfund og deres arbejdsgivere, overvejende lokale og regionale virksomheder. Center for Handel og Teknologi Center for Handel og Teknologi (CCT), der ligger på hovedcampusen, huser Turner College Dean's kontor og tre akademiske enheder:

Turner College of Business
 • Regnskab
 • Ledelse
 • TSYS School of Computer Science.

Den samlede studerende til Turner College i 2014 var 1.464, med 1259 i bacheloruddannelser og 204 i kandidatprogrammer. Den gennemsnitlige klassestørrelse for bachelorstuderende er 33 og 27 for kandidatuddannelser. Med vores mindre gennemsnitlige klassestørrelse, vores dedikerede fakultet og medarbejdere og vores rimelige undervisning kan vi være den bedste køb i videregående uddannelse i regionen. Universitets Information and Technology Services er også placeret i CCT på første sal.

Akkreditering

AACSB International accreditation

D. Abbott Turner College of Business's erhvervsuddannelser er fagligt akkrediteret gennem The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som akkrediteret medlem af AACSB International tilbyder vores college forretningsprogrammer, der opnår deres sondring for høj kvalitet gennem en tværfaglig pensum, der giver eleverne en bred forståelse af erhvervslivet og dets rolle i samfundet.

Hvorfor er AACSB-akkreditering vigtig?

Som en potentiel studerende: At gå på college er en stor investering. Du skal tilbringe timer med at studere, skrive papirer og tage eksamen. Du skal også bruge mange penge. Alt det arbejde og penge skal give dig det, du har betalt for, ikke? Ikke alle skoler giver dig et afkast af din investering. AACSB akkreditering sikrer, at en skole ikke kun tager dine penge. AACSB-akkrediterede skoler skal passere meget strenge kvalitetsstandarder. De har vist sig at levere det bedste inden for erhvervsuddannelse over hele verden. AACSB-akkrediterede skoler:

 • anerkendes verden over af top arbejdsgivere og andre universiteter.

 • har arbejdsgivere, der kun ansætter deres kandidater.

 • få mere adgang til rekruttere.

 • har kandidater, der modtager højere og mere konkurrencedygtige lønninger.

 • siger at være akkrediteret forbedrer kvaliteten af ​​deres forretnings programmer.

 • siger at være akkrediteret hjælper dem med at ansætte og beholde de bedste professorer og forskere.

 • have studerende, der er mere internationale, har high-graduate GPA'er og vil sandsynligvis tjene højere uddannelsesniveauer.

 • er udfordrende og vil lære dig de bedste færdigheder til at give dig en klar fordel i den virkelige verden.

Som arbejdsgiver: Arbejdsgivere ønsker kvalitetsfirmaer fra kvalitetsskoler. Kandidater, de ved, vil udføre på dag et. Derfor er det så vigtigt at vælge en erhvervsuddannelse, der vil lære dig den viden og færdigheder arbejdsgiverne kræver. Arbejdsgiverne kender en god business school fra en, der ikke producerer kyndige kandidater. Her er fakta:

 • Mange top globale virksomheder rekrutterer kun fra AACSB-akkrediterede skoler.

 • AACSB-akkrediterede skolekandidater tilbydes bedre, mere konkurrencedygtige lønninger.

 • Studerende på AACSB-akkrediterede skoler har flere arbejdsgivere, der er interesserede i dem efter eksamen.

Virksomheder har også studeret forskellene mellem medarbejdere, der har deltaget i AACSB-akkrediterede erhvervsskoler og dem, der ikke har. For eksempel fandt et firma, at medarbejdere, der blev uddannet af ikke-AACSB-akkrediterede handelsskoler, havde lavere præstationsniveauer. På grund af dette refunderer organisationen nu kun undervisning fra AACSB-akkrediterede erhvervsskoler.

Mission

Vision Statement

Turner College of Business

Udvidelse af kollegiet anerkendelse som et center for ekspertise inden for business og computer science uddannelse.

Turner College Mission

Turner College forbereder eleverne til at tilføre deres samfund og arbejdsgivere værdi i et globalt konkurrencepræget miljø ved at levere højkvalitets, relevant forretnings- og edb-uddannelse.

Strategisk Plan

Visionen, Missionen og Værdierne hos D. Abbott Turner College of Business giver vejledende principper for vores strategiske plan. De gennemgås typisk på en femårig cyklus af kollegiets administration, fakultet, elevgrupper og Business Advisory Council.

Turner College of Business

Turner College mål

Mål 1: Forbedre kvaliteten og profilen af ​​Turner College som et valgskole.

Mål 2: Forøg indskrivning og udvide programindstillinger.

Mål 3: Forbedre teknologi og ressourcer til instruktion og forskning.

Mål 4: Forøg interne og eksterne partnerskaber.

Mål 5: Øge finansiering.

Placeringer

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Spørgsmål