Keystone logo
Tusculum University

Tusculum University

Tusculum University

Introduktion

Pionerer er eventyrere og trailblazers - vi går foran med et godt eksempel. Pionerer skaber Pathways gennem nye grænser. Pionerer er modige, modstandsdygtige og opfindsomme. Vi er pionerer.

På Tusculum vil du blive udfordret til at innovere, engagere, eksperimentere og holde ud, når du opdager dit eget formål. Langs din vej vil du blive opmuntret, bemyndiget, støttet og inspireret. Det er pionerens måde.

Tusculum University bygger på en rig presbyteriansk arv og en banebrydende ånd og tilbyder en aktiv og oplevelsesmæssig uddannelse inden for et omsorgsfuldt kristent miljø for at inspirere borgernes engagement, berige personlige liv og udstyre karriere-klar fagfolk.

Tusculum University søger at indgyde sine kandidater en følelse af den verden, de lever i, og at udvikle færdigheder til at træffe sunde beslutninger, der er baseret på det fælles gode. Kort sagt, Tusculum ønsker at opgradere studerende, der ikke kun klarer sig godt, men gør godt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Tusculum

    Shiloh Road,60, 37745, Tusculum

    Spørgsmål