Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Introduktion

Den University of Asia og Stillehavet (UA & P) Er en privat, ikke-for-profit institution for videregående uddannelse, der tilbyder nogle af de mest fremragende akademiske programmer i Asien. Det giver en stærk kombination af liberal uddannelse og faglig specialisering. Dannelsen af UA & P Studerende lettet af et miljø, der er egnet til at lære, kvalificerede og dedikerede lærere, en overlegen fakultet-til-studerende forhold og velholdte faciliteter.

Brief History

UA & P startede i 1967 som Center for Forskning og Kommunikation, en tænketank, der gennemfører forskning og tilbyder graduate kurser inden for økonomi og ledelse. CRC startede lille og ubemærket, men udvidede gradvis sine uddannelsesaktiviteter. Det blev tildelt universitetsstatus i 1995, og selv om det siden da har været kendt som universitetet i Asien og Stillehavet, er missionen det samme: den fulde udvikling af alt, hvad der er menneskeligt i det enkelte menneske.

Præsidenten

UA & P's formand er Dr. Winston Conrad Padojinog. Han blev installeret som fjerde universitetspræsident i 2015.

Fakultetet

UA & P-fakultetet består af hengivne og kompetente akademikere og industripraksis.

Alumni

UA & P alumner skelner sig selv på arbejdspladsen så meget af deres arbejdsmoral og disciplin som ved deres tekniske dygtighed. De gør opmærksom på, at den brede uddannelse, faglige forberedelse og personlige formation, de har modtaget som universitetsstuderende, har udstyret dem godt til arbejdspladsen.

Placeringer

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Spørgsmål