Keystone logo
UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

Introduktion

UBC UBC rangerer blandt de bedste universiteter i verden, men hvad er de faktorer, der har fremdrives denne vækst? Hvad er UBC historie? UBC Brand er en stor idé om universitetet, der blev udviklet med UBC fællesskabet over en to-årig periode (2007-09). Den resulterende Konceptet afspejler den følelsesmæssige reaktion folk har til universitetet, at dette sted er ulig nogen anden: UBC er et sted i sindet. UBC Brand, et sted i sindet, blev udviklet over en toårig høringsproces (2007-09), der beskæftiger sig studerende, fakultet, personale, alumner, venner og donorer. Udfordringen: at opdage, hvad der gør UBC unik. Processen var ikke om at skabe et nyt logo. Den fokuserede på at formulere den store idé om UBC, der indkapsler følelsen af ​​energi og muligheden på vores campusser. Mange deltagere understregede UBC miljø af åbenhed, der har bidraget til at skabe et dynamisk følelse af sted ingen anden universitet kan hævde. Sauder School of Business Den Sauder School of Business er en af ​​verdens førende akademiske handelshøjskoler. Beliggende i Vancouver, Canada gateway til Stillehavsområdet, Sauder giver en global forretning perspektiv på en dynamisk korsvej i den internationale markedsplads. Dedikeret til stringent og relevant undervisning, vores programmer generere virksomhedsledere, der driver forandring og form industrier og organisationer rundt om i verden. Sauder er forpligtet til at være en internationalt førende i skabelsen og anvendelsen af ​​business viden, og til at fremme livslang succes for vores studerende og tidligere studerende. UBC internationale MBA (IMBA) UBC internationale MBA er en 20-måneders, deltids-program undervist i partnerskab med Antai College for Økonomi på Shanghai Jiao Tong University i Shanghai, Kina. Dette unikke program byder på verdensklasse UBC fakultet, en prisbelønnet pensum anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium, og to uger af studiet i Vancouver, Canada.

Hvad du vil lære Som UBC IMBA studerende, vil du få:

en generel ledelse perspektiv baseret på en solid forståelse af centrale forretningsområder funktionelle områder og deres indbyrdes afhængighed en bred, strategisk tilgang senior-niveau til erhvervslivet beslutningsprocessen teamwork, kommunikation og lederevner udvikles gennem problemløsning, gruppeprojekter og præsentation.

Placeringer

 • Shanghai

  Shanghai International MBA Office South Building 104 Antai College of Economics & Management Shanghai Jiao Tong University Fahua Zhen Road Campus 535 Fa Hua Zhen Road, 200052, Shanghai

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål