Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Introduktion

Velkommen til GPS, et ægte globalt fællesskab dedikeret til fremme af viden gennem undervisning, forskning og engagement.

Skolen er internationalt anerkendt for sin ekspertise i Stillehavet, Amerika og Asien, og vi søger at være hjemsted for studerende, alumner, lærde og ledere fra hele verden, der værdsætter at tackle globale og stillehavsudfordringer med omhyggelig analyse og en passion for problemløsning.

Udnyttelse af vores vestkyst beliggenhed og UC San Diego's berømte programmer inden for videnskab og teknologi, GPS udvikler nye analytiske værktøjer med praktiske applikationer, samtidig med at træne den næste generation af globale ledere rigeligt. Vi indlejrer vores læseplan avancerede metoder til at designe, teste, evaluere og forbedre løsninger for globale samfund i det 21. århundrede, lære om de store spørgsmål verden står overfor og forberede vores elever til at identificere hvilke resultater der er mere tilbøjelige til at arbejde. Vores alumner har taget stilling til lederskab i virksomheder, regeringer og nonprofits i mere end 80 lande over hele kloden.

banner_about_900X300

Hvem er vi

Vi er et sandt globalt samfund af fakultet, personale, studerende og fællesskabspartnere dedikeret til fremme af viden gennem uddannelse og forskning - alle med øje på at opbygge et Stillehavs-samfund. Skolen er forankret i omdømme og succeser for UC San Diego og University of California systemet. Vi styres af enkeltpersoner, der stræber efter at opretholde et klima med retfærdighed, samarbejde og professionalisme, der er indført i vores etiske principper. Desuden mener vi, at mangfoldighed, egenkapital og integration er væsentlige ingredienser i akademisk ekspertise.

.

Fakultetet

Studerende har uovertruffen adgang til internationalt anerkendte fakultet, der integrerer rigorøst stipendium med en entusiasme for undervisning og aktivt engagement ind og ud af klasseværelset. De er ledere inden for forskning, der spænder fra opløsning af borgerkrige til konsekvenser af det internationale mønsters skiftende mønster; Fra indenrigspolitik til finansiering og forretning i Stillehavslandene; Og fra udenrigspolitikken i Kina til evaluering af fattigdoms-, folkesundheds- og miljøprogrammer i udviklingsøkonomier. Lær mere om omfanget og dybden af ​​deres store forskningsinteresser i dag.

banner_diversity

Engagement til Equity, Diversity & Inclusion

Egenkapital, mangfoldighed og inklusion er definerende træk ved skolen, UC San Diego og hele University of California systemet. De er kritiske elementer til et produktivt og innovativt miljø, og vi omfavner dem alle som kilder til styrke.

Vores forskelle - race, nationalitet, etnicitet, køn, religion, seksuel orientering, kønsidentitet, alder, socioøkonomisk status, evner, erfaring og mere - øger vores evne til at nå vores centrale mission om offentlig service, undervisning og forskning. Vi byder fakultet, personale og studerende velkommen fra alle baggrunde og ønsker, at alle skal føle sig respekterede og værdsatte.

Derudover har UC San Diego mange ressourcer, der støtter rekruttering og bevarelse af historisk underbevidste befolkninger, uddyber forståelsen og udfordrer misforståelser omkring mangfoldighed og udvikler proaktive ledere, der taler for integration.

Studerende dedikeret til integration

Mød to nyligt dannede studentegrupper på skolen dedikeret til integration. Derudover er der ledet af Stillehavsorganisationen for Internationale Anliggender (PIASO), der er flere andre regionalt og professionelt fokuserede elevgrupper, der beriger campusklimaet.

QuIRPS

Quirps mission er at fremme samfund blandt queer og non-queer medlemmer af skolen og øge bevidstheden om de unikke udfordringer, som lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle, transseksuelle og frække mennesker rundt omkring i verden møder, samt faglig udvikling for queer studerende og allierede.

Kvinder går globalt

Målet med Women Going Global er at øge bevidstheden og udviklingen af ​​kvinder i fremtidige lederroller inden for internationale faglige og akademiske verdener. Gruppen tilbyder en mulighed for studerende, fakultet, personale og det større San Diego-fællesskab at udveksle i diskurs, der fremmer kvinders spørgsmål på globalt plan.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på telefon (858-534-5914) eller email ([email protected])

Placeringer

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Spørgsmål