Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Introduktion

Velkommen til UCD Online, hvor du kan opnå en globalt anerkendt kvalifikation gennem fleksibel online læring.

University College Dublin har været at give de studerende med den højeste kvalitet undervisning og læring oplevelse for over 150 år.

Vi kan nu tilbyde vores verdensklasse uddannelse og kvalifikationer gennem et udvalg af online-kurser.

Fleksibel online-levering betyder, at du kan lære on-demand og i din egen tid med al den tryghed UCD ekspertise og støtte.

UCD Online hjælper dig med at udvide din eksisterende viden, studere for en professionelt anerkendt kvalifikation, eller få ny ekspertise til at ændre karriere.

about1

Excellence in Education nu online

UCD anerkender den store efterspørgsel i Irland og i udlandet for videre læring. Vi er forpligtet til at levere kvalitetsundervisning og anerkendt kvalifikationer ved hjælp af moderne, fleksible læringsmetoder. Online læring er blot en af ​​disse.

UCD Online er en ny University College Dublin tilbyder baseret på 150 års erfaring i at levere høj kvalitet akademisk undervisning på både bachelor- og postgraduate niveauer. Det er en reaktion på stigende studerende efterspørgsel, samt at hurtigt udviklende teknologiske fremskridt. Modne kursusmateriale, der er godt udviklet og testet bliver nu leveret online af de samme akademikere, der giver deres ekspertise og støtte til studerende, der deltager UCD Campus.

Potentielle UCD Online studerende kan se frem til den samme kvalitet fagligt stof og støtte som vores campus baserede studerende. Studere online giver en fleksibel mulighed for studerende, der har til formål at opnå en UCD grad, men er ikke positioneret til at deltage i campus på grund af placering, arbejde, familie, eller andre begrænsninger. Vores Modul til Masters mulighed gør eleverne til prøve fagområder de er interesseret i med potentiale til at arbejde hen imod en UCD bachelor eller ph.d.-niveau inden for en tidsramme, der passer deres særlige livsstil. Der er ingen forskel mellem en UCD kvalifikation opnået på campus eller online.

UCD Omdømme og akademisk ekspertise

University College Dublin (UCD) er en af ​​Europas førende forskningsintensive universiteter, hvor uddannelsen af ​​de studerende, postgraduate mestre og ph.d. uddannelse, forskning, innovation og fællesskab engagement danner en dynamisk kontinuum af aktivitet.

Universitetet blev grundlagt i 1854 af John Henry Newman, hvis klassiske værk Idéen om et universitet er et af de mest varige tekster om værdien af ​​de videregående uddannelser internationalt og en kilde til inspiration for UCD nuværende pædagogiske filosofi.

I dag UCD er Irlands største universitet med næsten 30.000 studerende. Det er den mest populære destination for irske afgangselever og aktivt fremmer universitetets liv som en rejse af faglige og personlige opdagelse gennem sin meget innovative og fleksible UCD Horizons bachelor pensum.

UCD er Irlands førende postgraduate uddannelse med ca. 7.000 ph.d.-studerende, der repræsenterer ca. 28% af UCD studerende befolkning, og næsten 2.000 ph.d.-studerende. Over 50% af UCD bachelorer videre til ph.d.-studier.

Rollen af ​​UCD inden irsk videregående uddannelse understreges af det faktum, at UCD alene tegner sig for over 30% af de internationale studerende, mere end 25% af alle ph.d.-studerende og næsten 28% af alle ph.d.-tilmeldinger på tværs af de syv irske universiteter.

UCD af tal

UCD er den nationale leder i forskningsmidler, tiltrækker kvalitet investering, der har hjulpet universitetet at etablere et ry som en verdensklasse destination for førende forskere. Universitetet har etableret fire større tværgående forskningstemaer, der matcher Irlands behov og de aktuelle globale udfordringer.

UCD holder en ekstern fokus, der søger at lede og forme dagsordener gennem alliancer og partnerskaber med sine jævnaldrende, nationalt og internationalt.

Den internationale anseelse UCD er steget kraftigt i de seneste år, og universitetet er i øjeblikket rangeret i top 1% af institutioner i hele verden af ​​Times Higher Education placeringer.

UCD er beliggende på en smuk grøn 133 hektar campus tæt på Dublins centrum, hvilket giver en blanding af akademiske faciliteter, forskningsinstitutter, biblioteker og arkivers samlinger, enterprise plads, studerende landsbyer og sports-og rekreative faciliteter.

Placering

Bemærk: Student-numre vedrører skoleåret 2011/12

Undervisning Filosofi

Du vil ikke finde et bedre sted at studere end UCD. Vi er Irlands førende universitet, der tilbyder det bredeste udvalg hædersbevisninger grader i den mest spændende miljøer; og med UCD Horizons og UCD Online du har flere valgmuligheder end nogensinde.

UCD akademikere arbejder for at give svar på de vigtigste spørgsmål i vor tid

Dette er din mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor næsten 30.000 studerende gennemføre deres studier under vejledning af Irlands bedste akademikere, hvoraf mange er førende internationale eksperter.

UCD akademikere arbejder for at give svar på de vigtigste spørgsmål i vor tid, der spænder fra Irlands politiske fremtid i et udvidet europæisk samfund til forebyggelse og behandling af sygdom.

Vores bibliotek har de ressourcer, du har brug for at sætte læring, bogstaveligt talt, lige ved hånden. Der er også omfattende e-learning faciliteter og elektroniske ressourcer, der sikrer øjeblikkelig adgang til de ressourcer, som helst, hvor som helst. Meget af din læring materiale er nu tilgængelig online, og du vil være i stand til at få adgang til denne og andre oplysninger, samt sende og modtage e-mails, uanset hvor du er.

Placeringer

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Programmer

Spørgsmål