Keystone logo
UCL School Of Energy And Resources, Australia MSc i Energi og Resources Management
UCL School Of Energy And Resources, Australia

MSc i Energi og Resources Management

Adelaide, Australien

2 Years

Request teaching languages

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Jan 2025

AUD 32.250 / per year *

På campus

* studieafgifter, fuldtidsstudium om året

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MSc i Energi og Resources Management

&nbsp

Master of Science i Energy and Resources Management (CRICOS Code: 076038B) ved UCL Australien er et to-årigt program designet til at give de studerende en grundig og omfattende viden om moderne teori og praksis i en bæredygtig forvaltning af energi og naturressourcer.

Kandidatuddannelsen er forbundet til energi og ressourcer industri, med førende akademiske og top industriens fagfolk, der bidrager til de undervises kurser.

For fuldtidsstuderende, består År 1 otte kurser og er designet til at uddybe / udvide forståelsen af ​​feltet. I år 2, kan kandidatstuderende vælge en af ​​to muligheder: enten et forsknings-stream virksomhed et forskningsprojekt i industrien eller en kursusaktiviteter strøm bestående af en kombination af de underviste kurser og korte forskningsprojekter.

Deltidsstudium på kandidatuddannelsen er kun tilgængelig for studerende, der ikke studerer i Australien på et student visum og kan afsluttes i løbet af en periode på tre til fem år.

Hvert kursus er leveret intensivt over fem dage i træk, efterfulgt af en tre timers skriftlig eksamen tre uger senere. Opgaver og projekter for hvert kursus føre til en rapport, der skal indsendes senest tre uger fra den sidste dag undervisning.

&nbsp


»Fly-in, flyve-out '

De opgaver, projekter og efterfølgende rapport kan iværksættes uden for campus, så 'fly-in, flyve-out «fremmøde deltidsstuderende.Program struktur for fuldtidsstuderende


Core Kurser

 • Economics of energi, ressourcer og miljø
 • Energy Technologies
 • Lov for energi og ressourcer
 • Resource Development og bæredygtig forvaltningValgfag

 • Project Management for Energy and Resources
 • Energieffektivitet og bevaring
 • International politik og geopolitik af energi og ressourcer
 • Climate Change Modelling and Policy
 • Politisk Økonomi af olie og gas
 • Finansieringskilde Projekter
 • Water Resources Management
 • Social Licensing
 • Forskningsprojektet A
 • Forskningsprojekt B

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav


Et minimum af en anden klasse (Upper Division) UK Bachelor 's ærer grad, en australsk Honours, eller en tilsvarende international kvalifikationer for optagelse. Graden bør være i en passende disciplin.

Alternativt en australsk bachelorgrad plus betydelig erhvervserfaring af mindst 5 år i en relevant branche eller offentlige sektor (f.eks energi-og ressource-virksomheder, politiske organisationer, regulerende organer) er acceptabelt.


Engelskkundskaber Krav

Alle studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal være i stand til at yde nylig dokumenteret, at deres talte og skrevne kommando af det engelske sprog er tilstrækkelig til programmet, hvor de har anvendt.Dette krav er angivet med henblik på at sikre, at den faglige udvikling af de studerende ikke hindres af sprogvanskeligheder og at de studerende er i stand til at integrere socialt mens han studerede på UCL SERAus og bor i Australien.

Internationale studerende skal opfylde UCL er engelsk sprogfærdighed krav til optagelse. UCL forbeholder sig ret til, i enkelte tilfælde, at angive en yderligere sprog kravet om en ansøger, hvis det anses for at være nødvendig, eller at kræve et højere niveau end det, der er angivet nedenfor. UCL 's foretrukne engelske kvalifikationer er GCSE i engelsk sprog og International English Language Testing System (IELTS) (Akademisk version).

&nbsp

De minimale engelsk sprogfærdighed krav til optagelse på School of Energy and Resources er som følger:

(A) ansøgeren 's første sprog er engelsk, eller

(B) ansøgeren har bestået:

I.en samlet akademisk IELTS band score på mindst 7,0 med et minimum score på 6,0 i hver af de subtests, eller

ii. en TOEFL score på 100, plus 24/30 i læsning og skrivning delprøvninger og 20/30 i at lytte og tale delprøvninger *, eller

iii. en Cambridge Certificate of Advanced engelsk med en Pass i lønklasse A eller

&nbsp

iv. en Pearson Test af engelsk (Academic) med god niveau: 69 samlet, med et minimum af 59 i hver komponent

v. fuldført en videregående uddannelse undervises på engelsk i et land, hvor engelsk er det officielle sprog eller den primære talte sprog, eller

vi. bestået et engelsk sprogkursus på det krævede niveau, som er godkendt af UCL Australien fra en registreret English Language intensivt kursus for udenlandske studerende (ELICOS) Provider.

Bevis for engelsk sprogfærdighed må ikke være mere end to år gamle på den foreslåede dato for påbegyndelse af kurset. Hvis der ikke tegn på engelsk sprogfærdighed er tilvejebragt på tidspunktet for ansøgningen, vil optagelse være betinget af, at der stilles en sådan beviser. Denne betingelse vil være tydeligt angivet på tilbuddet brev og skal opfyldes inden indskrivning på UCL.

&nbsp

* Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) og Test af skriftlig engelsk (TWE) eller Essay Rating


 • Computer-baseret version. Godt niveau: Score på 250, plus 5 i essay rating.
 • Papir baseret version. Godt niveau: Score på 600, plus 5 i TWE.
 • Internet-baseret version. Godt niveau:. Score på 100, plus 24/30 i læsning og skrivning delprøvninger og 20/30 i at lytte og tale subtests

&nbsp

&nbsp

Stipendier og Finans

UCL Australien tilbyder en række statslige og industri stipendier til at tiltrække højt motiverede og talentfulde studerende til at anvende for at studere i vores verdensførende programmer.

&nbsp

Studieafgift for fuldtidsstudium om året (AUD): AUD $ 32,250

UCL årlige studieafgifter dække de fulde omkostninger ved registrering, undervisning, supervision og undersøgelser og fastsættes hvert år.

Når en studerende accepterer et sted at studere på UCL School of Energy and Resources, Australien de påtager sig ansvaret for betaling af studieafgiften. En studerende skal derfor have tilstrækkelige finansielle midler til rådighed til at opfylde de gebyrer, vedligeholdelse og andre udgifter, der pådrages i hele deres program.Ud over udgifterne til undervisning, vil de studerende også nødt til at være i stand til at dække andre udgifter, såsom dem for bolig, transport, mad, sundhed, forsikring og andre elementer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MSc i Kernteknologi - Spor i Advanced Nuclear Waste Management (ANWM)
  • Nantes, Frankrig
 • MSc elektriske energisystemer
  • Toulouse, Frankrig
 • MSc in Maritime Affairs - Maritime Energy Management
  • Malmö, Sverige