Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Introduktion

Den ukrainske Katolske Universitet (UCU) er en dynamisk privat uddannelses- og forskningsinstitution uddannelse en ny generation af ledere til landbrugets globale og lokale udfordringer gennem høj uddannelse kvalitet, personlig vækst og aktiv social ansvarlighed.

I 2015 den ukrainske Katolske Universitet, sammen med Lviv erhvervsliv, Lviv it Cluster, og førende it-virksomheder, åbnede en ny Bacheloruddannelsen i Computer Sciences - CS @ UCU (Computer Sciences på UCU). CS @ UCU er det eneste program i Ukraine forbillede de bedste skoler inden for datalogi i verden - Stanford University og University of Waterloo. Programmet blev lanceret, da der er et stort behov for højt kvalificerede it-medarbejdere. I 2016 blev der skabt Faculty of Applied Sciences.

Mission Faculty of Applied Sciences

Faculty of Applied Sciences er et program, der danner ledere på området, der vil bruge deres viden til at påvirke den nuværende og den kommende Ukraine og verden.

Vision Faculty of Applied Sciences

Faculty of Applied Sciences er en intellektuelt stimulerende program, der udvider grænserne for uddannelse i Computer Sciences og Informationsteknologi i Ukraine. Vores fremtidige kandidater er ikke blot succesfulde medarbejdere på verdenskendte it-virksomheder, er de mangefacetterede personer, der er parate til at skabe nye produkter og tjenester, nye ideer og betydninger både inden for informationsteknologi samt i andre områder af livet .

programbeskrivelse

Faculty of Applied Sciences er rettet mod studerende, der er interesseret i hårdtarbejdende og selvstændig forbedring for at opnå faglige færdigheder i moderne informationsteknologi og datalogi er nødvendige for en vellykket jobformidling i det nuværende marked.

Program indhold er udviklet i samarbejde med førende IT-virksomheder i Lviv og under hensyntagen til bestemmelserne i den nye lov ”om videregående uddannelse i Ukraine”, bedste ukrainske og udenlandske praksis, anbefalingerne fra Association for Computing Machinery (ACM), Institut for Ingeniører i Elteknik og elektronik (IEEE) (2013), samt den ukrainske Rådet om industriens konkurrenceevne i Information-kommunikationsteknologi (2014).

Programmet er planlagt som et fireårigt program og omfatter fag inden for faglige og humanistiske blokke. Blandt kernefag for studerende er: Software Engineering; Information Assurance og sikkerhed; Programmeringssprog; Parallelle og distribuerede Computing; Diskrete konstruktioner; Grafik og Visualisering; Menneske - Computer Interaction; Dataanalyse; Information Management; Intellektuelle Systems; Analyse og Erhvervsfremme.

Til programmet foredragsholdere, er det yderst vigtigt, at viden om datalogi og informationsteknologi, som de studerende får mens han studerede i Faculty of Applied Sciences være nyttig. Derfor læseplanen for hver kerne emne forudser praktiske opgaver og cases, som er blevet indsendt af fagfolk, der selv arbejder i it-branchen.

Udover læreproces studerende har en mulighed for at deltage i forskellige klubber: Artificial Intelligence, Robotics, Front-end / Backend, Game Development, 3D-modellering og Algoritmisk Programmering. Integreret del af læringsprocessen også mødes-ups med opinionsledere (hver uge), sommer practicums og praktikophold hos IT-virksomheder og et særligt træk ved programmet er en stigning i fremmedsprog viden.

Fra og med det tredje år er visse emner af Faculty of Applied Sciences præsenteret på engelsk. I betragtning af, at den moderne verden er multipolær og at innovationer og opdagelser sker på kanterne, på kollision mellem kulturer, sprog, etc., vi lægge ud skæringspunktet mellem mange discipliner: historie gode ideer; kritisk tænkning; akademisk skrivning; og socialt iværksætteri.

Faglig uddannelse gennemføres gennem forskellige practicums og sommer praktikophold på partnervirksomheder og gennem projektorienterede forløb er direkte relateret til arbejdet i it-branchen. Det nære forhold af UCU s Lviv Business School vil give interesserede studerende til at få viden om de grundlæggende principper for erhvervslivet, innovation og iværksætteri. Programmet opfordrer kraftigt dygtige studerende til at skabe deres egen fleksibel læring vej, under hensyntagen til de brede tilbud af høj kvalitet uddannelsesmæssige produkter på det globale uddannelsesmarked (massive åbne online-kurser, deltagelse i praktik ved udenlandske universiteter, specialiserede certifikat kurser af programpartnere, UCU uddannelse osv). Programmet opretholder gode kontakter med virksomheder som IBM, Google, Twitter, Epam, softserve, Eleks, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, såvel som enkeltpersoner og en række universiteter som Carnegie Mellon University, New York State University .

Nogle af datalogi-programmer i ukrainske universiteter er ved at ændre deres læseplaner tilgange efter Datalogi Program på UCU. Den første indrømmede CS @ UCU studerende kohorte var en af ​​de stærkeste i Ukraine. Den gennemsnitlige ansøger score var 186,5 ud af 200 gennem en ekstern uafhængig evaluering. Den gennemsnitlige score i matematik var 193/200 med 60% af de studerende har skoret mere end 195/200 point. Den gennemsnitlige score på den anden af ​​optagne på CS @ UCU program er den stærkeste blandt alle ukrainske universiteter med datalogi-programmer.

I september 2016 åbner vi en engelsk-sproget praktisk orienteret kandidatuddannelse.

Placeringer

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål