Keystone logo
University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

Introduktion

I hjertet af et universitet med en 400-årig arv, der konsekvent vurderes som et af verdens bedste og centralt beliggende i en af Europas mest fantastiske forretnings- og kulturhovedstæder, tilbyder University of Edinburgh Business School en oplevelse, som kun få kan konkurrere med. University of Edinburgh Business School har en lang og etableret tradition for forskningsekspertise, der går tilbage til 1919, da vi introducerede de første Bachelor of Commerce. Skolen tilbyder bachelor-, postgraduate- og executive-uddannelser inden for forretning og ledelse og giver en platform for forskning , diskussion og debat om en lang række forretningsemner.

uni of edinburgh

Triple akkrediteret

Kun en lille procentdel af handelshøjskolerne i verden har tredobbelt akkreditering, og vi er en af dem. Disse er tildelt af:

 • US Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Det europæiske kvalitets- og forbedringssystem (EQUIS)
 • Foreningen af MBA'er (AMBA)

En international skole

Som en af de førende handelshøjskoler i Europa består skolen af et internationalt studenterorgan, der repræsenterer mere end 80 lande, der lokker nye ideer fra forskellige kulturer og baggrunde. Vores globale alumni-netværk strækker sig over 120 lande, hvilket giver dig adgang til adskillige kontakter over hele verden.

Forskning

Vi stræber efter at producere teoriledet, praktisk relevant forskning, der løser udfordringer, som virksomheder, offentlige organisationer, regulerende organer og beslutningstagere står over for. Skolen sigter mod at skabe en støttende, samarbejdsvillig og levende forskningskultur ved at hæve kvaliteten af vores forskningsoutput og ved at hjælpe fakultetet med at nå vores mål.

Programoversigt

Business School tilbyder højt udformede programmer til bachelor-, postgraduate- og ph.d.-studerende. Blandt vores kandidatuddannelser tilbyder vi en række muligheder lige fra den mere generalistiske, såsom en kandidatgrad i ledelse til de mere specialiserede fag som klimaforandringsfinansiering og investering. Vi har også gennem de sidste par år udviklet kandidatuddannelser inden for fagområder, der er vokset i efterspørgsel fra Human Resource Management, Entrepreneurship & Innovation til Business Analytics.

facilities

Faciliteter og ressourcer

Denne moderne bygning har forelæsningsteatre, flere syndikatlokaler, en eksekutivuddannelsessuite, en café og betydelig plads til studerende og personale. Studerende har også adgang til Hub, et center, der giver omfattende studier alt = "faciliteter og adgang til forskningsdatabaser, online tidsskrifter og førende finansielle informationstjenester. Derudover har studerende adgang til hele spektret af ressourcer til rådighed fra universitetet inklusive hovedbibliotek.

Mission

Udvikling af effektive og ansvarlige ledere ved at skabe indsigtsfuld viden og inspirerende sind i dialog med verden omkring os.

Vision

At blive anerkendt som et progressivt og sammenhængende samfund for tanke ledelse på den internationale forretningsscene.

Værdier

Business School har identificeret 5 nøgleværdier, der vil hjælpe os med at nå vores vision, og derfor opfordres personalet til at vedtage disse, hvor det er muligt.

 • Visionær
 • Inspirerende
 • Collaborative
 • Effektiv
 • Bæredygtig

Hvorfor Edinburgh?

Edinburgh er konsekvent blevet udnævnt til et af de bedste steder at bo og arbejde i Storbritannien. Skotland blev også kåret til verdens smukkeste land i 2017 af The Rough Guide. Byen er kendt for sin fine georgiske og victorianske arkitektur, slående parker og middelalderlige skyline.

Edinburgh City ligger ved bredden af Firth of Forth og ligger på syv bakker og indeholder et kongeligt palads, et slot på en klintop og en uddød vulkan. Byen har en moderne dynamik sammenstillet med historiske brostensbelagte gader og er hjemsted for fire universiteter, den berygtede Edinburgh Fringe Festival, gallerier i verdensklasse, teatre, koncertsale og shoppinggader.

En kulturby

Edinburgh er en international by. Folk fra hele verden har slået sig ned her og giver anledning til en bred vifte af restauranter, caféer og barer med en stærk etnisk smag. Byen er kompakt og let at gå til fods, men den har alle fordelene ved en større europæisk hovedstad.

En by til forretning

Edinburgh er også en forretningsby. Det er det næststørste finansielle centrum i Storbritannien med en blomstrende, forskelligartet økonomi og en højtuddannet, motiveret arbejdsstyrke. Flere store globale finansielle institutioner - banker, forsikringsselskaber, investeringshuse og mæglere - har deres hovedkontor i Edinburgh.

En by med innovatorer

Byen og faktisk universitetet er hjemsted for nogle instrumentelle tænkere, innovatører, forskere og forretningsfolk. Fåret Dolly, verdens første klonede pattedyr, blev født i Edinburgh University, som også er hjemsted for den mest magtfulde computer i Storbritannien. Universitetet kan prale af mange bemærkelsesværdige alumner, herunder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle og Robert Louis Stevenson. Business School selv er også alma mater for nogle kendte iværksættere, herunder John Boyd Dunlop fra Dunlop Rubber og Arthur Young fra Ernst & Young.

Skotland

Ud over bygrænserne er Skotland et land med robust skønhed, en af Europas sidste store vildmarker med bjerge, søer og syvtusind miles af fantastisk kystlinje. Inden for få kilometer fra skolen ligger det bølgende landskab i Øst-Lothian med strande, landsbyer og berømte golfbaner, som alle er værd at tage på en dagstur eller weekendbesøg. Edinburghs nabolande byder på masser af attraktioner: St. Andrews golfbaner, Glasgows skibsarv og Aberdeens fantastiske granitarkitektur er let tilgængelige med de hyppige bus- eller togtjenester. Skotland er lige så berømt for sine mange smukke øer spredt rundt i landet, hvilket tilbyder en velkommen, afslappende pause fra det travle byliv. Landskabet i dette slående, forskelligartede land er ideel til det udendørs sportsliv. Skiløb, surfing, vandreture, mountainbiking og kajaksejlads er blot nogle af de spændende aktiviteter, der tilbydes, de fleste kun få minutter fra døren.

Campus funktioner

Faciliteter og ressourcer

Denne topmoderne bygning har foredragssale, flere syndikatsrum, en uddannelsessuite for ledere, en café og meget plads til studerende og personale. De studerende har også adgang til Hub, et center med omfattende studiefaciliteter og adgang til forskningsdatabaser, online tidsskrifter og førende finansielle informationstjenester. Derudover har de studerende adgang til alle de ressourcer, der er tilgængelige på universitetet, herunder hovedbiblioteket.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Edinburgh

   Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place , EH8 9JS, Edinburgh

   Spørgsmål