Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Introduktion

Grundlagt i 1995 har Universidad Europea i alt 17.000 studerende blandt sine 4 campus i Spanien. 30% er internationale studerende, med et gennemsnitligt antal internationale studerende i vores studerende, vil du opleve en multikulturel atmosfære. Vi har mere end 300 aftaler, og du kan deltage i en international udveksling ved prestigefyldte universiteter over hele verden. Lær mere her .

89% af vores studerende er ansat inden for et år efter eksamen.

Mission

At give vores studerende en omfattende uddannelse, der uddanner ledere og fagfolk, der er parate til at imødekomme behovene i en global verden, bidrage med værdien i deres erhverv og til sociale fremskridt gennem en iværksætterånd og social engagement. At generere og overføre viden gennem anvendt forskning, bidrager ligeledes til fremskridt og positionerer os i spidsen for teknisk og intellektuel udvikling.

Vision

På Universidad Europea betragter vi faglig excellence som en af ​​vores strategiske søjler. Således har vores uddannelsesmodel omfavnet principperne for det europæiske område for videregående uddannelse baseret på individets holistiske læring. I denne model er professoren en mentor samt en rådgiver, som støtter den studerende gennem hele deres universitetsliv. Eleveren derimod kortlægger deres egen uddannelsesrejse og udvikler den viden, kompetencer, færdigheder og værdier, som samfundet kræver i øjeblikket.

Værdier

 • Samarbejde: Vi bærer godkendelsesmærket, der adskiller os fra vores iværksætterånd: vi er beslutsomt og hæslige og placerer den studerende i spidsen. Vi samarbejder og arbejder sammen om at gennemføre de bedste praksis i vores institution.
 • International: Som medlemmer af Laureatnetværket har vi et globalt kald og omfang, samtidig med at der bevares stærke lokale rødder. Vi tilbyder internationale ressourcer til at støtte og styrke lokal uddannelse. Laureats netværkets størrelse og indflydelse gør det muligt for vores fagfolk og studerende at få gode muligheder. Vi er en inkluderende, multikulturel organisation, der værdier mangfoldighed og respekterer alle kulturelle perspektiver og karakteristika.
 • Analytisk: Vi gennemfører en streng selvvurderingsproces for løbende at øge vores information og viden for at forbedre vores præstationer. Denne refleksive tilgang, baseret på dataanalyse, sætter os adskilt fra andre institutioner.
 • Troværdige: Hvis vi ønsker at være "her for godt", skal vi have tillid fra vores elever og deres familier, arbejdsgivere og de lokalsamfund, hvor vi driver. Alle niveauer i vores organisation er underlagt de højeste krav; vi arbejder med integritet og tager det fulde ansvar for vores handlinger.
 • Audacious: Vi er iværksættere; Vi stræber efter at være hæslige og er villige til at tage beregnede risici, samtidig med at vi baserer vores beslutninger på rationel, refleksiv planlægning. Vi er hurtige til at udnytte mulighederne og foretage positive ændringer for at berige vores elevernes oplevelse. Vi søger efter nye måder at forbedre læring uden grænser og omdanne den traditionelle uddannelsesmodel. Vi har en innovativ mentalitet, og vi giver medlemmer af universitetssamfundet mulighed for at udfordre status quo. Vi anvender kreative tilgange til uddannelse og erhvervsliv. Vi ophører aldrig med at udforske nye tilgange, nye teknologier, nye forretningsmodeller og nye teorier. Vi er ledere, ikke tilhængere.
 • Ansvarlig: Ansvaret for vores elevernes resultater er hjørnestenen i vores revolution på uddannelsesområdet. Vi fokuserer på studerende og arbejdsgivere til at tilpasse vores programmer til deres behov. Vi bestræber os på at opretholde en høj grad af bevarelse, graduering og beskæftigelsesegnethed, så vores studerende går ind på arbejdsmarkedet med en positiv social effekt.

Placeringer

 • Madrid

  Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

 • Valencian Community

  Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

  • Alcobendas

   Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

   • Valencia

    Valencia, Spanien

   • Villaviciosa de Odón

    Villaviciosa de Odón, Spanien

    Spørgsmål