Keystone logo
Universidad Europea Kandidatgrad i boligindretning
Universidad Europea

Kandidatgrad i boligindretning

Villaviciosa de Odón, Spanien

10 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

18 Oct 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Alt i vores miljø, fra objekter til rum, er designet med ét mål: at forbedre folks liv og tilpasse sig et konstant foranderligt socialt miljø. Design, der er afgørende for at definere trends i hele det produktive stof, gennemsyrer alle aspekter af vores eksistens, fra produktemballage til de rum, hvor vi bor og arbejder. Kun et funktionelt og attraktivt design sikrer en levedygtig fremtid for ethvert rum.

Boligdesign er i dag mere end et simpelt æstetisk værktøj; Det er blevet en ændringsmotor for vaner, arbejdsmiljøer eller det virksomhedsbillede, vi ønsker at fremvise. I de seneste årtier har opfattelsen af design udviklet sig, hvor bæredygtighed og kreativitet er væsentlige søjler for ethvert projekt.

Master i interiørdesign fokuserer på den omfattende uddannelse af fagfolk, der forbereder den studerende til at imødekomme kravene fra det nuværende marked: fra bolig- og hotelprojekter til offentlige og flygtige rum. Ved at tage bæredygtighed som en tværgående faktor tilbyder dette program en række emner, der tilskynder til kreativitet og giver væsentlig teknisk viden til at dykke ned i arbejdets virkelighed, og træner sine elever til at overgå kundernes forventninger med kreativitet og teknisk præcision.

Hvorfor studere Master i Boligdesign?

Metodik

Du lærer med et 100% praktisk system, det velkendte "learning by doing", hvor du løbende vil lave projekter og tænke på nye udfordringer, altid relateret til aktuelle sociale begivenheder, nye livsstile og de nyeste teknikker.

Erfaringsbaseret læring er en af vores grundpiller. Vi udvikler projekter som grundlæggende undervisningsmetodik, men også laboratorieaktiviteter, workshops og eksterne besøg.

Derudover vil deltagelse i begivenheder eller konkurrencer blive opmuntret, hvilket giver vores elever mulighed for at forstå behovene i den virkelige verden og træne ikke kun i indhold, men også i færdigheder og kompetencer.

Ekspertfakultetet

Du vil lære hvert emne fra anerkendte fagfolk, der er aktive i indretningssektoren, både i tekniske og kreative fag.

Derudover vil vi nyde forskellige masterclasses undervist af prestigefyldte designere.

Indlæggelser

Læreplan

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål