Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences MA Visual & Oplevelsesdesign
University of Europe for Applied Sciences

MA Visual & Oplevelsesdesign

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 820 / per month *

På campus

* Ansøgere fra EU: fra 820 € om måneden; Ansøgere fra lande uden for EU: fra 10 938 € om året

Introduktion

Få en forståelse af innovationer inden for digitale, sociale, computerbaserede og fysiske designs, der gennemsyrer vores dagligdag, og skab bæredygtige og menneskeskabte løsninger på komplekse udfordringer.

De faglige roller inden for design er i konstant forandring. Moderne design skal omfatte både de traditionelle fysiske og de nye digitale medier. Virksomhederne opdager i stigende grad værdien af oplevelsesdesign til at formidle brand-, produkt- og servicebudskaber og til at engagere deres kunder og brugere gennem digitale kontaktpunkter. Mange oplevelser arbejder med flere sanser, men den vigtigste er den visuelle, hvilket gør effektiv visuel kommunikation afgørende for oplevelsesdesign.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137494_imgonline-com-ua-resize-hYsrNIjOiFYiGR.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of " ,"author_url":"" ,"source":"" }" alt="137494_imgonline-com-ua-resize-hYsrNIjOiFYiGR.jpg" />

På vores masterprogram Visual & Experience Design får de studerende en forståelse af innovationer inden for digitale, computerbaserede og fysiske interaktioner, der gennemsyrer vores dagligdag. Alle emnerne vil blive leveret i sekventielle klynger, hvilket giver de studerende mulighed for at tilegne sig teorier og anvende dem i virkelige sammenhænge og for at forestille sig helt nye scenarier. Modulerne vil fokusere på kreative tilgange til visuelt design, værdien af kulturel mangfoldighed i en tid med globaliserede markeder og det brede spektrum af tilgange til design til sociale medier og digitale økosystemer.

Dette kursus fokuserer på den kritiske bevidsthed om balancen mellem kreative, kommercielle og forretningsmæssige overvejelser med henblik på at udvikle visuelle fortællinger ved hjælp af en række forskellige værktøjer og grafiske elementer. Du vil også udarbejde forslag til forskningsbaserede projekter og innovative forretningstilgange. Modulerne vil lægge vægt på designernes skiftende rolle i den algoritmiske proces, der formidler vores interaktioner i digitale rum, hvor adaptiv tænkning og menneskeskabt indholdsskabelse er de moderne designeres sande valutaer.

Kursuskrav

Adgangskrav for forskellige længder af masteruddannelser:

 • Fast Track 2 semestre: Bachelor 240 ECTS + 60 ECTS Master
 • Specialeskrivning Fokus 3 semestre: Bachelor 210 ECTS + 90 ECTS Master
 • Industri Placeret 4 semestre: Bachelor 180 ECTS + 120 ECTS Master

Ansøgningskrav (1,1,5 eller 2 år):

 1. Ansøgningsskema
 2. Gymnasieeksamen/eksamensbevis
 3. bachelor-, MBA- eller kandidatgrad (bachelor, MBA eller master)
 4. Sprogkundskaber* (eller anmodning om fritagelse**)
 5. CV
 6. Kopi af pas
 7. Motivationsbrev
 8. Kun ansøgere fra lande uden for EU: 3.000 € i depositum (dette reservationsgebyr vil blive fratrukket det samlede studiegebyr)
 9. Portefølje

Krav til portefølje: Op til 10 eksempler på dit bedste kreative arbejde - kommercielt og/eller ikke-kommercielt. Programmet accepterer ansøgere fra en lang række forskellige områder, herunder grafisk/kommunikationsdesign, reklame, digitalt produktdesign, arkitektur, billedkunst, udstillingsdesign, visuelt design og lyddesign osv.

*Sprogkundskaber:

Bemærk venligst: Tyskunderviste programmer kræver både engelsk/tyske sprogcertifikater.

 • IELTS 5.5 samlet
 • TOEFL iBT72
 • TOEFL ITP (papirbaseret) 543
 • Pearson Test of English (Academic) 59
 • Pearson Test of English (General) Level 1
 • Cambridge English Advanced og Proficiency 160 samlet
 • Cambridge Exam First (FCE)
 • TOEIC lytning/læsning 785, tale 160, skrive 150
 • PASSWORD 5,5 (ikke under 5,0 i hver komponent)
 • EF SET (50-minutters test) 51 (kun for studerende, der ansøger med et MOI-brev (Medium of Instruction))
 • Duolingo 90

**Sproglig fritagelse

Du skal have studeret i et land, hvor det officielle førstesprog er engelsk, for at kunne anmode om dispensation fra sprogprøven:

 • Mindst ni måneders varighed;
 • Fuldtid;
 • Foretages på en anerkendt institution, hvor undervisningen og bedømmelsen under hele kurset foregår udelukkende på engelsk;
 • Er afsluttet inden for 2 år efter startdatoen for det kursus, som du søger ind på;
 • Undervisningsmediet (MOI) skal angive engelsk + EF SET eller et andet godkendt certifikat for engelskkundskaber, der kræves.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål