Keystone logo
UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

Introduktion

Federal University of Grande Dourados (UFGD) blev oprettet den 29. juli 2005 gennem lov # 11.153 fra frigørelsen af Dourados campus, som tidligere var en del af Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS).

Siden da har universitetet konstant transformeret og forbedret sig selv. Det er blevet en del af den offentlige politik fra den føderale regering for udvidelse af det offentlige videregående uddannelsessystem, såsom REUNI - Omstrukturerings- og udvidelsesplan for føderale universiteter.

Federal University of Grande Dourados (UFGD) er beliggende i byen Dourados, delstaten Mato Grosso do Sul. Det er blevet rangrettet år efter år som det bedste universitet i staten ifølge INEP-MEC. Ud over dette er UFGD også blevet rangeret som de tre bedste universiteter i Central-West-regionen i Brasilien.

UFGD's mission er at generere, konstruere, systematisere, innovere og socialisere viden og værdier gennem fremragende klasseundervisning, forskning og samfundets opsøgende aktiviteter og derved udvikle fagfolk og borgere, der er i stand til at omdanne samfundet til at fremme bæredygtig udvikling med demokrati og social retfærdighed. . UFGD's vision er at være en nationalt og internationalt anerkendt institution ved sin ekspertise inden for produktion af viden og dens humanistiske og demokratiske filosofi.

Placeringer

  • Vila Progresso

    Rua João Rosa Góes,1761, 79825-070, Vila Progresso

    Spørgsmål