Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

Introduktion

Dedikeret til tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv hjælper vi fremtidige ledere med at opnå deres fulde potentiale med det rigtige program og vejledning hvert trin på vejen.

Fleksible uddannelser

Vores fleksible uddannelser er baseret på den amerikanske model for videregående uddannelser, der giver de studerende mulighed for at vælge deres kurser baseret på uddannelseskrav, tidligere studier, nuværende interesser og fremtidige ambitioner.

Flere startdatoer

Studerende kan vælge mellem flere startdatoer i efteråret, vinteren, foråret og sommeren i hvert akademisk år. Vores modulære kursusdesign og programstruktur giver mulighed for optimal planlægning af videreuddannelse.

Professionelt erfaren fakultet

Akademisk kvalificerede og professionelt erfarne professorer forbinder teori og praksis ved at bringe moderne casestudier ind i klasseværelset og forberede eleverne som fremtidens globale ledere.

Globale studiedestinationer

Studerende kan tilbringe et eller flere kvartaler i udlandet med UIBS. Alle partnercampusser tilbyder lignende uddannelser og følger lignende uddannelsesstrukturer, så de studerende kan opleve en afbrydelsesfri uddannelse.

Placeringer

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Spørgsmål