Keystone logo
© DDStudio
UiT The Arctic University of Norway

UiT The Arctic University of Norway

UiT The Arctic University of Norway

Introduktion

UiT Norges arktiske universitet er det tredjestørste i Norge og det nordligste universitet i verden. Dens placering på kanten af ​​Arktis indebærer en mission. Arktis er af stigende global betydning. Klimaforandringer, udnyttelse af arktiske ressourcer og miljøtrusler er emner af stor offentlig interesse, og som Tromsø Universitet har en særlig interesse for. På UiT Norges arktiske universitet kan du udforske globale problemstillinger fra et nærbillede.

Kendskab på toppen af ​​verden

UiTs studieportefølje dækker alle klassiske fagområder fra sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, uddannelse og humaniora, videnskab og teknologi til økonomi, lov, socialt arbejde, turisme, sport og kunst.

UiTs nøgleforskning fokuserer på det polære miljø, klimaforskning, indfødte, fred og konflikttransformation, telemedicin, medicinsk biologi, rumfysik, fiskeriforskning, marine bioprospektering, lingvistik og beregningskemi.

UiT's Center for Avancerede Studier i Teoretisk Lingvistik, CASTL og CTCC, Center for Teoretisk og Computational Chemistry, er begge blevet udpeget som Norwegian Excellence Centers. I 2002 blev Tromsø-baserede NST, Det Norske Center for Telemedicin, udnævnt til et WHO-samarbejde.

ARCTOS-netværket ved Fakultet for Biovidenskab, Fiskeri og Økonomi er førende inden for forskning i marine arktiske økosystemer og en vigtig partner for Norsk Polarinstitut i Tromsø. Institut for Fysik fokuserer på nordlys og rumforskning. Alle disse institutter har et højt internationalt ry.

Universitetet er en del af FRAM - High North Research Center for Climate and the Environment (Fram Center) i Tromsø. Den internationale konference Arctic Frontiers inviterer hver januar forskere, politikere og forretningsrepræsentanter til at diskutere arktiske spørgsmål på tværs af disciplinære grænser. Det Arktiske Råds sekretariat er placeret i Fram Center. Forskere fra universitetet og Fram Center er involveret i flere internationale programmer fra Arktisk Råd.

Et internationalt knudepunkt

Tromsø Universitet har været igennem tre fusioner. Den 1. januar 2009 fusionerede UiT med University College i Tromsø og den 1. august 2013 med University College i Finnmark. Den seneste fusion var den 1. januar 2016 med både University College of Harstad og University College of Narvik.

Efter fusionen er UiT blevet et multi-campus universitet spredt over Nordnorge. Hovedcampuserne ligger i Tromsø, Alta, Narvik og Harstad med mindre afdelinger i byerne Mo i Rana, Hammerfest og Kirkenes. Antallet af studerende og uddannelser stiger på grund af denne fusion. Det nye universitet er blevet en endnu vigtigere drivkraft for Nord-Norge og internationalt samarbejde i det høje nord.

Hvorfor UiT?

UiT er virkelig arktisk

UIT er det nordligste universitet i verden. Vores placering på kanten af Arktis indebærer en mission. Arktis er af stigende global betydning - klimaændringer, udnyttelse af arktiske ressourcer og miljøtrusler er emner af stor offentlig bekymring, og som UiT har en særlig interesse i.

Ingen studieafgift

UiT tilbyder alle studerende en klar fordel i forhold til mange universiteter rundt om i verden: der er ingen studieafgift for internationale studerende at studere ved UiT i Norge.

Studieliv ved UiT

Ved at få mest muligt ud af mulighederne på UiT kan du skabe den bedste studenteroplevelse for dig og nå dit fulde potentiale gennem akademisk støtte, sportsklubber og vores forskellige studenterorganisationer på vores campusser.

Studer på engelsk ved UiT

De seneste år har der været en stigning i antallet af internationale studerende, der ønsker at studere ved UiT. En af grundene til dette solide omdømme kommer fra det faktum, at UiT tilbyder en række kurser og programmer på engelsk. Derfor kræver optagelse ikke bevis for norskkundskaber.

Bygning af broer

Bygning af broer gennem internationalisering i ind- og udland. Internationalt samarbejde er en forudsætning for, at UiT kan tilbyde fremragende uddannelse og verdensledende forskning for studerende, praktikanter, forskere, akademiske grupper og personale fra vores partneruniversiteter.

Forskningskrævende læringsmiljø af høj kvalitet

Vores centrale placering i det høje nord, vores brede og forskelligartede forsknings- og undersøgelsesportefølje og vores tværfaglige kvaliteter gør os unikke egnede til at imødekomme fremtidens udfordringer. Som studerende ved UiT lærer du af lærere, der er stolte af at sætte deres præg på det emne, de underviser, i et gunstigt lærer-elev-forhold på 1: 8.

Byliv - vild natur

The Arctic Adventurer - Har du det i dig?

Vi har forskellige fantastiske studiesteder i Alta, Harstad, Narvik, Tromsø og Svalbard. Udforsk stederne for at opdage, hvad hver enkelt har at tilbyde, fra programmer, eventyr, musik og kunst til natteliv og aktiviteter.

Statistik

15500 studerende og 3300 ansatte studerer og arbejder på UiT The Arctic University of Norway. Undervisningen er forskningsbaseret. UiT's otte fakulteter tilbyder, på trods af dedikation til nordlige spørgsmål, en bred vifte af uddannelser. Det akademiske samfund i Tromsø er meget internationalt. Mere end 20% af det akademiske personale og 10% af de studerende er fra udlandet. Universitetet tilbyder mere end 20 engelsklærte kandidatuddannelser, og alle fakulteter tilbyder engelsklærte kurser på både bachelor- og kandidatniveau.

UiT The Arctic University of Norway er stiftende medlem af University of the Arctic, et internationalt netværk af 160 studie- og forskningsinstitutioner i den cirkumpolare region. Men universitetet samarbejder med alle dele af verden. 200 internationale aftaler sikrer en aktiv akademisk udveksling af studerende og medarbejdere med partnerinstitutioner over hele verden.

  Campus funktioner

  Kollegium

  Arctic Student Welfare Organisation har nogle af de bedste og overkommelige indkvarterings- og cateringfaciliteter på UiT, hvilket giver en perfekt base for dine studier og et sted at slappe af med venner.

   Placeringer

   • Tromsø

    Hansine Hansens veg 18, , Tromsø

   • Kirkenes

    Rådhusgata 8, 3.etg, , Kirkenes

    • Hammerfest

     Elsa Semmelmanns vei 1, , Hammerfest

     • Harstad

      Havnegata 5, , Harstad

      • Narvik

       Lodve Langes gt. 2, , Narvik

       • Bardufoss

        Bardufoss lufthavn, , Bardufoss

        • Bodø

         Universitetsalléen 11, , Bodø

         • Mo i Rana

          Nytorget 5, , Mo i Rana

          • Longyearbyen

           Longyearbyen, Svalbard

           • Alta

            Follums vei 39, 9510, Alta

            Spørgsmål