Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Introduktion

OM VÅR UNIVERSITET (Kardinal Stefan Wyszynski University)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) blev grundlagt 3. september 1999. Universitetet blev oprettet på grundlag af det tidligere akademi for katolsk teologi (1954-1999). Kardinal Stefan Wyszynski Universitet er et offentligt universitet med 32 fagområder (på 10 fakulteter), over 16.000 studerende, 737 akademiske lærere og 383 administrativt ansatte. Undersøgelser udføres i et fuldtids system og et deltids system, både i et langt cyklus system (master) og i en første cyklus (bachelor). UKSW tilbyder også faglige kvalifikationer inden for postgraduate og ph.d.-uddannelser. Undersøgelser udført på de fleste felter er certificeret af State Accreditation Commission. Studerende har mulighed for at gå videre til over 60 universiteter i Europa under Erasmus-programmet. Der er talrige studerende videnskabelige foreninger og studerende organisationer, student teater og kor. Der er også sportsfaciliteter.

OM VORES FAKULTI (Det Kristelige Filosofiske Fakultet)

Fakultetet for kristen filosofi omfatter tre institutter: Filosofiske Institut, Institut for Psykologi og Institut for Økologi og Bioethik, herunder i alt 16 sektioner og mere end 30 stole. Fakultetet har et selvstændigt computerlaboratorium, diagnostisk laboratorium, bibliotek og laboratorium med Wien Test System (VTS). Siden 2014/15 år har vores studerende adgang til det nye laboratoriecenter for naturvidenskab og det centrale psykologiske laboratorium. Vores mission er at give dine elever med vores studie et mindeligt miljø, hvor forskning og uddannelse kommer sammen. Fakultetet tilbyder:

2
 • Bachelor- og Master-niveau programmer "i filosofi og miljøbeskyttelse
 • Integreret Master-level program i psykologi
 • programmer ph.d. i filosofi og psykologi

I vores studieprogrammer stræber vi efter at tilbyde varieret og attraktiv uddannelse baseret på omfattende teoretisk, metodologisk og praktisk viden. Fakultetet beskytter sin fremtid ved at udvikle forskning af høj kvalitet. Fakultetet udgiver egne tre videnskabelige tidsskrifter: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" og "Studia Ecologiae et Bioethicae." For nylig blev fakultetet vurderet "En kategori" i den nationale akkrediteringsproces, der viser, at den fuldt ud opfylder kravene i sin missionserklæring. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

VORES MISSIONOPLYSNING TIL INTERNATIONALISERING

Vi ser ud over grænserne for vores eget universitet og den stærke støtte og fremmer international mobilitet både personale og studerende på vores fakultet. År efter år, i velkommen et stigende antal internationale studerende til vores akademiske samfund. Fakultet for kristen filosofi samarbejder i øjeblikket med udenlandske universiteter, videnskabelige og forskningsinstitutioner. Vi mener, at det er et væsentligt område for vores udvikling. Derfor stræber vores fakultet om at lette det ikke alle former for internationalt samarbejde samt skabe betingelser for etablering af nye modeller for internationalt samarbejde. Vi byder varmt velkommen til alle vores gæster fra udlandet!

STUDIE PÅ FACULTY OF CHRISTIAN PHILOSOPHY

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Studerende fra europæiske universiteter, der har underskrevet Erasmus Bilaterale Aftale med Det Kristelige Filosofiske Fakultet inden for filosofi, psykologi eller miljøbeskyttelse, bruger mindre et eller to semestre ved hvert af vores institutter. Vær opmærksom på, at de kommende Erasmus-studerende skal udpeges officielt af deres hjemsted. Fakultet for kristen filosofi giver hvert år nogle kurser på engelsk til internationale studerende.

8 grunde til at studere med os

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Kurser på engelsk: studerende tilbydes et udvalg af kurser undervist i engelsk i psykologi, filosofi, miljøbeskyttelse. År for år stræber de efter at gøre vores tilbud mere attraktivt og forskelligt.
 2. Orienteringstræning: For at hjælpe dig med at blive bosat i dine første dage i Warszawa har vores International Office designet en orienteringstræning til Erasmus-studerende med nyttige tips, information og muligheder for at møde dine Erasmus-studerende. Du vil blive sendt via e-mail om præcis tidspunktet for orienteringstræningen.
 3. Mentorprogram: For at hjælpe dig med at finde vej på universitetet og i Polen, kan du spørge om din personlige polske kompis - en polsk elev, der kan besvare alle dine praktiske spørgsmål, viser dig vejen i Warszawa i dit fakultet i polske vaner , osv. Denne form for hjælp ydes af Erasmus Student Network (ESN). ESN er en elevorganisation, der understøtter studenternes mobilitet. Det sigter mod at forbedre integrationen ved at organisere ture, fester og arrangementer for internationale og lokale studerende. Medlemmer af vores ESN tilbyder hjælp og support fra starten af ​​dit ophold i Polen (Mentor-programmet). For mere information gå til www. UKSW .esn.pl
 4. Koordinatorernes hjælp og støtte: Koordinatorer er de personer, der er ansvarlige for mobilitetsprogrammerne. Hver international studerende støttes af to koordinatorer: den akademiske koordinator (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) og den administrative koordinator (Mariola Sadowska). De vil med glæde hjælpe dig under studiet på vores fakultet.
 5. Indkvartering: Vi kan tilbyde et sted i stuen i dobbeltværelser. Hvert værelse er udstyret med internetforbindelse, et toilet, to brusere, en spisestue med komfur og køleskab. I sovesalen har elever adgang til tv-stue, stue, læsesal, vaskerum og tørretumbler. Lejen er ca. 100-150 EUR pr. Måned.
 6. Polen - attraktivt destinationsland: Polen nåede med 8. plads i de bedste nationale mærker, under kategorien "Stigende stjerne" og udført af landmærkets indeks, hvilket tyder på, at landene er mest attraktive for turister. Besøgende til Polen opdager den fine kultur, naturskønne landskaber og ekstraordinære historiske steder. Uanset om du udforsker byer, historiske monumenter eller natur, er besøgende sikker på at bringe rige minder tilbage. Polen er en attraktiv destination for studerende. I akademisk år 2012-13 var vores land det 7. mest populære destinationsland i EU med 10 772 indkommende studerende. Desuden betragtes Polen som et af de billigste lande i EU til at leve som studerende.
 7. Warszawa - elevernes sted for universitetet ligger i Warszawa - hovedstaden i Polen. Warszawa er en af ​​de hurtigst voksende europæiske byer og centrum for det politiske, sociale og kulturelle liv. Warszawa har også et rigt akademisk liv - det er vært for mere end 200.000 studerende om året. Warszawa med sin charme og dens mange kulturelle og fritidsaktiviteter er en fantastisk by at udforske og et godt turistmål. Derudover har byen en privilegeret geografi, der ligger halvvejs mellem havet og bjerget.
 8. Polsk din polsk: Vi tilbyder frivillig polsk kursus (betalt). Desuden kan du øve din polske hængende med dine polske venner.

Placeringer

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Spørgsmål