Keystone logo
Ulm University

Ulm University

Ulm University

Introduktion

Ulm University er et førende center for læring, undervisning, forskning og overførsel. Siden grundlæggelsen i 1967 som et universitet "under ét tag", har det på imponerende vis udviklet sig til et livligt internationalt knudepunkt for innovation og viden.

På Ulm University , der ligger i det velstående sydvestlige Tyskland, studerer mere end 10.000 studerende på dets moderne, overdådigt grønne campus, der ligger i den dynamiske Science City, højt over den gamle kejserby Ulm, Albert Einsteins fødested. Fire fakulteter tilbyder 60 uddannelser på tysk og engelsk med B.Sc., M.Sc. og ph.d.-grader. Udvalget af fag er unikt og specialiseret: Ingeniørvidenskab, Datalogi og Psykologi, Matematik og Økonomi, Medicin og Naturvidenskab.

På grund af sin størrelse giver Ulm University mulighed for tæt interaktion mellem akademiske lærere og elever, hvilket resulterer i en hurtig graduering. Den høje elevtilfredshed kommer til udtryk i større ranglistestudier. Den fremragende infrastruktur og den høje forskningsfinansiering giver studerende på kandidat- og postgraduate-niveau en udfordrende og givende atmosfære, når de forfølger deres kandidat- og doktorgrader; Overkommelige priser og bekvemmelighed gør det mest behageligt at bo i den charmerende by Ulm og at studere på det Ulm University mest attraktive.

Placeringer

  • Ulm

    Helmholtzstraße,16, 89081, Ulm

Programmer

Spørgsmål