Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Introduktion

Valget af et kursus eller en skole er et afgørende øjeblik i livet af enhver studerende. Ved Universidade Lusófona do Porto (ULP)Vi mener, at vores skole og dens kurser har mange relevante aspekter, der indbyder alle dem, der i øjeblikket står over for disse valg, at vælge at studere på Universidade Lusófona do Porto.

Lad os overveje dette: alle vores kurser er akkrediteret af de A3ES, en enhed med ansvar for evaluering og kvalitetssikring af de videregående uddannelser i Portugal; alle vores kurser har beskæftigelsesfrekvenser på over landsgennemsnittet i de uddannelsesaktiviteter områder, hvor de opererer; Vi har en højt kvalificeret fakultet sammensat af mange mennesker af anerkendt fortjeneste og prestige i deres områder; vi er placeret i universitetets centrum af Lissabon, med fremragende tilgængelighed og beliggenhed; Vi tilbyder et stort og velorganiseret campus, der omfatter høj kvalitet, udstyr og laboratorier; vi er en del af et pædagogisk projekt med en unik international profil som er til stede i alle portugisisk-talende lande, der tilbyder en unik kulturel og uddannelsesmæssig erfaring.

Af alle disse grunde, mener vi, at vi er den bedste løsning. Vi mener, at vi giver dig grunde til at vælge os og dele med os denne unikke oplevelse af at være en del af et stort projekt, det pædagogiske projekt af Universidade Lusófona do Porto.

Placeringer

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Spørgsmål