Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Introduktion

Den University of Leicester School of Business har et fremragende ry for postgraduate undervisning. At studere her, vil hjælpe med at forberede dig til en bred vifte af karrieremuligheder i regeringen, erhvervslivet eller den finansielle sektor, samt for fremtidig forskning.

Om skolen The University of Leicester School of Business blev etableret i 2016, der samler stor ekspertise i økonomi og ledelse til at skabe en verdensklasse business school.

Fuldtids MSc Grader MSc Banking og International Finance

Dette kursus er for dig, hvis du ønsker at tage en analytisk tilgang til at forstå de metoder, der anvendes i moderne bank og finans i international sammenhæng.

msc forretningsanalyse og finans

Dette kursus er for dig, hvis du ønsker at anvende din forståelse af økonomi og kvantitative teknikker til analyse af problemer i erhvervsregulering, organisation og finansiering.

MSc Finance

CFA ® Program Partner i CFA Institute Dette kursus er for dig, hvis du ønsker at lære mekanikken i de finansielle markeder, forstå de finansielle beslutninger for selskaber og arten af ​​finansielle risici.

MSc Financial Economics

Dette kursus er for dig, hvis du ønsker at uddybe din viden om økonomi eller finans og potentielt gå på at studere en ph.d.-grad eller forskning inden for økonomi eller finans.

msc finansiel risikostyring Vi er en akademisk partner i GARP - Global Association of Risk Professionals. Dette kursus er for dig, hvis du ønsker at udstyre dig selv med færdigheder i management teknikker risiko, kvantitativ analyse, finansiel analyse og programmering.

phd Vores School of Business er forskning-ledede, forpligtet til at producere den højeste kvalitet stipendium samtidig anerkende den vigtige sammenhæng mellem kvalitet i forskning og undervisning.

Ph.d.-studerende gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt under vejledning af en tilsynsførende team. Forskningen er normalt afsluttet i løbet af en periode på 3 til 3,5 år (fuld tid) eller 6 til 6,5 år (deltid / fjernundervisning) maksimum.

Vi tilbyder Økonomi Ph.d. tilsyn i områder, der er kompatible med forskning interesser vores akademiske personale herunder:

Spilteori Mekanisme Design Behavioral Economics Industrial Organisation Vækst Theory Offentlig økonomi Labour Economics Politisk økonomi Economics of Migration Sundhedsøkonomi Organisation Theory Business Ethics Marketing og Forbrug Regnskab og Finans Politisk økonomi Human Resource Management

Vi tilbyder supervision til grader af:

Doctor of Philosophy (ph.d.) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Placeringer

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Spørgsmål