Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Introduktion

Vores University tilbyder dig moderne uddannelser, som er baseret på sammenhængen i både den teoretiske og praktiske viden, og er fuldt ud tilpasset de moderne ændringer på Arbejdsmarked.

Vores professorer, assistenter og partnerne i vores universitet vil hjælpe dig i løbet af dine studier med deres viden, erfaring, entusiasme og ubetingede støtte til at erhverve specialiseret viden, som vil hjælpe dig til helt at reagere på udfordringerne i moderne forretningsaktiviteter.

Med dit valg, du åbner mange muligheder, når vi taler om dit personlige engagement, ikke kun inden for vores universitet, men alle Atlas Group, medlem af som vi er. På den måde får du chancen for at forbedre og sikre bedre din viden, færdigheder og kompetencer du får i løbet af dine studier, men også for at bidrage til den fremtidige udvikling og velstand hele koncernen.

Faculty of Business Studies "Montenegro Business School"Universitetet" Mediterranean "Podgorica, er en ung uddannelsesinstitution i Montenegro, som gradvist udvide sit pensum for at tilfredsstille et behov for høj kvalitet og up-to-date uddannelse af de unge. Fakultetet er også forpligtet til internationalisering af uddannelserne samt til udvikling af uddannelser på engelsk. Efter denne forpligtelse, brugte fakultetet mulighed for samarbejde med udenlandske universiteter inden for Tempus-projekt DEBUT-M.

Placeringer

 • Podgorica

  Vaka Đurovića bb, 81000

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål