Keystone logo
Centro Universitário Una

Centro Universitário Una

Centro Universitário Una

Introduktion

Bedste Private University Center of Mines (MEC / INEP)

Med en levende og innovativ tilgang, University center Una er 3. år, Best Private University Center of Mines, og for 4. år i træk, Best Private University Center for BH; ifølge vurderingen af ​​regeringskonferencen (General Index of Kurser) frigivet af Undervisningsministeriet (INEP / MEC) i dec / 2014 - det vigtigste nationale indikator for kvaliteten af ​​de videregående uddannelser i Brasilien.

Indekset, der varierer fra 1 til 5, tager hensyn til elevernes resultater i Enade (National Undersøgelse af elevernes resultater), evaluering af infrastrukturen i gymnasier og mængden af ​​uddannelse fakultet.

Er 53 år, der tilbyder en solid faglig uddannelse gennem en anden læreproces. Vores fakultet består af mestre og læger af anerkendt faglig kompetence og marked, og vores uddannelse er moderne, og altid til formål at fremme udviklingen af ​​selvstændighed og de studerendes beslutningsproces kapacitet, og giver oplevelsen af ​​arbejdslivet på værelset af klasse.

Una også investerer i personlig og faglig udvikling af sine studerende (kun i 2. halvår af 2014, blev 1.267 studerende er lejet af 713 partnervirksomheder) også gennem Outreach Program, som hjælper med uddannelsesinstitutioner naturaktiviteter, sociale, kulturelle, videnskabelige og teknologi.

Denne dedikation og engagement til at vende landet til undervisning afspejles i resultaterne: flere kurser er scoret i Editora s Student Guide april (med 55 stjerner, det største beløb siden 2009, rekord i 2015-udgaven af ​​Guide) og universitetet Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Samme faglige ekspertise inden for humaniora, anvendt samfundsvidenskab, biovidenskab og sundhed, kommunikation og kunst, gør Una national reference i teknologisk eksamen, gennem Institute Una Technology (Unatec). Et innovativt forslag til graduering for alle med troværdighed og hurtigt, at leve op til nye faglige udfordringer. På linje med markedet, kurserne omfatter dannelsen af ​​en professionel skal kunne udvikle sig fuldt ud og innovativ måde, aktiviteter i et bestemt fagområde.

Vores Graduate Program tilbyder over 100 specialiserede kurser og to masteruddannelser i ledelse og Social Management, Education og lokal udvikling rangeret blandt de bedste i Brasilien af ​​Higher Education Personale Improvement Koordination (CAPES). Også MBA er blandt de bedste i Latinamerika, ifølge Journal AmericaEconomia (2012).

I 2014 har vi yderligere styrket i den brasilianske uddannelse scene med udgivelsen af ​​vores bachelor og kandidat 100% afstanden. Nu tilbyder vi uddannelse uden grænser i store dele af landet, med centre i Minas Gerais, São Paulo, Mato Grosso do Sul og i det nordøstlige. Blandt fordelene er vores innovative metode, en personlig og høj standard relationer med vores elever og fokus på karriere og faglige udvikling.

Vi har 12 enheder placeret på strategiske steder i byerne Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis og Sete Lagoas, der tilbyder kurser, in-person og afstand, Bachelor, Graduate, Teknologi Graduation, Graduate, og tekniske kurser tilbydes gennem Pronatec - Nationalt Program for adgang til teknisk uddannelse og beskæftigelse, forbundsregeringen. Enhederne har moderne akademiske rum, laboratorier til praktisk aktivitet, forholdet områder og førsteklasses beliggenhed.

Una er også valgt en af ​​de 100 bedste steder at arbejde i Brasilien, for 4. år i træk (2011, 2012, 2013 og 2014), de GPTW Institut / Journal Times. I 2014, en undersøgelse foretaget af GPTW i partnerskab med avisen Estado de Minas, magasinet Encounter og ABRH-MG, University center også blev kåret som en af ​​de 30 bedste virksomheder at arbejde i minerne. Disse resultater var kun muligt med den daglige forpligtelse til at bygge en undervisning og inspirerende læringsmiljø, der vækker i folk en passion for et fuldt liv og respektere de særlige kendetegn ved hver.

Placeringer

 • Belo Horizonte

  Campus Guajajaras Rua Guajajaras, 175, centro

  • Belo Horizonte

   Campus Liberdade R. da Bahia, 1764 - Centro

   • Belo Horizonte

    Campus Barro Preto Rua dos Goitacazes, 1159 - Barro Preto

    Programmer

     Institutionen tilbyder også:

     Spørgsmål