Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

Introduktion

"Vores 11 universiteter er så forskellige som dine mål."
UNC International repræsenterer en gruppe af 11 højkvalitetsuniversiteter inden for University of North Carolina System. Vores institutioner spænder staten, fra bjergene til kysten. De spænder fra små og personlige med 3.500 studerende til store og forskningsintensive med 35.000 studerende. Med undervisnings- og læringsprogrammer til bachelor- og postdoktorale programmer tilbyder vi virkelig noget for hver elev.

”Affordable. Tilgængelig. Roste. Elleve store universiteter, hvilken er rigtig for dig? "
Med så mange muligheder forstår vi, at at vælge det rigtige universitet og studieprogram kan føle sig overvældende for internationale studerende, og vores mål er at strømline processen for dig. UNC International gør dette ved at fungere som et knudepunkt for studerende interesseret i at studere på en af ​​vores medlemsskoler - 11 fremragende universiteter, et stop!

Vi er her for at hjælpe!
Vores kyndige medarbejdere har gjort den oprindelige forskning til dig ved at kompilere de oplysninger, du vil vide - placeringer, bemærkelsesværdige uddannelsesprogrammer, karrieremuligheder, ansøgningsfrister og krav og meget mere - for alle vores universiteter på et bekvemt sted. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde UNC International University, der passer bedst til dine professionelle og personlige mål.

Placeringer

  • Chapel Hill

    910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Spørgsmål