Keystone logo
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Introduktion

Om UND

The University of North Dakota (UND) er statens ældste og største universitet, med næsten 15.000 studerende og 225+ studieretninger.

UND tilbyder mulighed til en overkommelig pris. UND s undervisning og gebyrer og plads / måltid planer koster $ 4000 mindre om året end landsgennemsnittet for fireårige offentlige universiteter (College Board). Med 3.000 kurser, næsten 40 online grad programmer , og 84 graduate uddannelsesprogrammer ; UND har flere tilbud end nogen højere uddannelsesinstitution staten. UND forskelligartede studerende repræsenterer alle 50 stater og mere end 60 lande. NCAA Division 1 atletik giver UND fans over hele landet noget at se frem til hver sæson. Statens flagskib forskning universitet, UND har et ry for forskning og stipendium i sundhedsvidenskab, energi og miljø, rumfart, og iværksætteri. UND er en af ​​de 100 ph.d.-forskning universiteter i USA. UND er en af kun 47 offentlige universiteter i landet med både akkrediterede forskerskoler af lov og medicin. Student livet er et vigtigt element i den UND oplevelse. Med service--learning grupper, praktikophold, lederstillinger i 275+ klubber og organisationer og uddannelse i udlandet , er der masser af måder at gøre en forskel. Beliggende i Grand Forks , North Dakota, UND er helt hjemme i den livlige college by med over 50.000 personer beliggende på grænsen mellem North Dakota og Minnesota.

UND mission og vision Mission statement

The University of North Dakota, som et medlem af North Dakota University System, tjener staten, landet, og verdenssamfundet gennem undervisning, forskning, kreative aktiviteter og service. State-assisteret, universitetets arbejde afhænger også af føderale, private, og erhvervskunder kilder. Med andre forskningsinstitutioner universiteter, University deler et markant ansvar for forskning, udvikling, bevaring og formidling af viden. Gennem sin sponsorering og tilskyndelse til grundforskning og anvendt forskning, stipendium, og kreativ bestræbelse, Universitetet bidrager til borgernes velfærd.

Universitetet fastholder sin oprindelige mission i liberale kunst, erhvervsliv, uddannelse, jura, medicin, teknik og miner; og har også udviklet særlige missioner i sygepleje, kunst, rumfart, energi, menneskelige ressourcer, og internationale undersøgelser. Det giver en bred vifte af udfordrende akademiske programmer for bachelor, professionelle og studerende gennem ph.d.-niveau. Universitetet opfordrer eleverne til at træffe informerede valg, til at kommunikere effektivt, at være intellektuelt nysgerrig og kreativ, at forpligte sig til livslang læring og at tjene andre, og til at dele ansvaret både for deres egne samfund og for verden. Universitetet fremmer kulturel mangfoldighed blandt sine elever, personale og fakultet.

Ud over sine på campus instruktions og forskningsprogrammer, University of North Dakota separat og kooperativt giver omfattende programmer for alle områder af staten og regionen videreuddannelse og offentlig service.

Vores vision

Enestående UND er visionen køreplan, der skitserer UND fem strategiske prioriteter, som bygger på, og støtter vores mission af undervisning, forskning og service. Læs mere om de fem prioriteter , og hvordan de er at forme fremtiden for UND.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Spørgsmål