Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introduktion

Arkitektskolens mission er at uddanne ledere i den klassiske arkitektoniske tradition og at tackle de kritiske problemer, som det byggede miljø står over for gennem forskning, professionel aktivitet og offentlig service. Skolen stræber efter at være en førende stemme inden for de akademiske, professionelle og lægdiskussioner om, hvordan folk skal leve sammen (urbanisme) og bygge (arkitektur), en, der støber eleverne til at konstruere en fremtid på en gang mere human, funktionel og smuk.

Programmets pædagogik er baseret på den antagelse, at arkitektur i design af byer, kvarterer, hjem, kontorer og parker skal afspejle vores højeste ambitioner.

Arkitektskolen understreger de rettidige og tidløse principper, der tilskynder til skønhed, samfund og bæredygtighed. Ved hjælp af både den nyeste teknologi og tidstestede teknikker, der var afgørende for opbygningspraksis før den industrielle revolution, hvor bæredygtighed var en nødvendighed, har skolen etableret sig som en vigtig kraft i den moderne grønne bevægelse.

Placeringer

  • Notre Dame

    Notre Dame, USA

    Spørgsmål