Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introduktion

Siden grundlæggelsen i 1865 har University of Notre Dame 's College of Science bygget på universitetets verdenskendte intellektuelle ressourcer, mens de opbyggede campusens avancerede infrastruktur, $ 70 millioner Jordan Hall of Science og dens digitale Visualiseringsteater, der fungerer som det seneste eksempel.

Hvad der ikke har ændret sig - og aldrig vil - er universitetets urokkelige engagement i dets katolske karakter og kollegiets mission om at forberede morgendagens videnskabelige ledere til at tænke stort og samtidig inspirere dem til at gøre en forskel og dele deres viden og opdagelser på måder, som tilskynde til samarbejde, fremme læring og bidrage til det fælles gode. Denne dybe følelse af formålets enhed er det, der adskiller os.

Vejledt af vores fælles menneskelige nysgerrighed og katolske karakter påtager College of Science ved University of Notre Dame sin mission at forberede morgendagens videnskabelige ledere og inspirere dem til at søge større forståelse af den naturlige verden, at oversætte denne viden til menneskelig forbedring, og at dele opdagelser på måder, der gør en forskel i samfundet.

College of Science er forpligtet til at fremme fremskridt, der besvarer verdens hårdeste spørgsmål og løser dens mest vedvarende problemer. Vi er dedikeret til at give vores studerende en enestående uddannelse i et miljø, der tilskynder til udforskning, opdagelse, samarbejde og uafhængig tænkning et sted, hvor hver persons unikke bidrag værdsættes.

Placeringer

  • Notre Dame

    Notre Dame, USA

    Spørgsmål