Keystone logo
University of Pavia Kandidatgrad i bæredygtighed inden for landbrug og fødevarer
University of Pavia

Kandidatgrad i bæredygtighed inden for landbrug og fødevarer

Pavia, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Anmod om ansøgningsfrist

Oct 2024

EUR 4.500 / per year *

På campus

* For EU-studerende er gebyrerne baseret på den studerendes familieindkomst. De varierer fra omkring 156 euro til 4000 euro om året. For studerende fra lande uden for EU er der en fast sats, der afhænger af statsborgerskab og varierer fra 400 euro til 45

Introduktion

Masteruddannelsen i Agri-food sustainability giver en solid forberedelse inden for landbrugsvidenskab og -teknologi gennem en tværfaglig vision, der sigter mod at opnå en høj produktion, der er opmærksom på miljøets, landbrugsproducenternes og forbrugernes sundhed, med fokus på bæredygtighed (one health).

Kurset omfatter eksperimentelle og demonstrative aktiviteter på de landbrugsarealer, som universitetet ejer, og gennem forskellige projekter i Lombardiet-regionen med landbrugsvirksomheder, både konventionelle og økologiske.

Den færdiguddannede vil derfor være i stand til at planlægge og styre landbrugsproduktionen (især kvaliteten af forsyningskæderne), tilegne sig en bred agroøkologisk viden, der omfatter fødevaremarkedet, udvikle og styre innovation i virksomheder og landbrugsforsyningskæder samt tage højde for efterproduktion og landbrugsfødevarernes indvirkning på menneskers sundhed.

Karrieremuligheder

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål