Keystone logo
University of Pavia Kandidatgrad i miljøteknologi - Studieordning i Reach: Modstandsdygtighed over for effekter af klimaforandringer
University of Pavia

Kandidatgrad i miljøteknologi - Studieordning i Reach: Modstandsdygtighed over for effekter af klimaforandringer

Pavia, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

06 Jun 2024

Oct 2024

EUR 4.500 / per year *

På campus

* For EU-studerende er gebyrerne baseret på den studerendes familieindkomst. De varierer fra omkring 156 euro til 4000 euro om året. For studerende fra lande uden for EU er der en fast sats, der afhænger af statsborgerskab og varierer fra 400 euro til 45

Introduktion

Kandidatuddannelsen i miljøteknologi - Curriculum in Reach: Resilience to Climate Change Effects er en engelsk-undervist 2-årig kandidatuddannelse.

Dette program sigter mod at uddanne eksperter, der er i stand til at arbejde i en virkelighed, hvor klimaforandringer i stigende grad påvirker forvaltningen af vandressourcer, miljøbeskyttelse og jordbundsbeskyttelse.

De miljøingeniører, der dimitterer fra dette studieprogram, vil være i stand til at analysere problemer, opbygge modeller til at understøtte beslutninger, planlægge og designe handlinger og operationer af naturlig og territorial interesse for at afbøde virkningerne af klimaforandringer såvel som i almindelige sammenhænge ved hjælp af moderne, innovative og tværfaglige tilgange, teknikker og værktøjer.

Med udgangspunkt i en styrkelse af tidligere baser inden for matematik, hydraulik, sanitærteknik, anvendt geologi og hydrauliske konstruktioner udvikles i denne læseplan især emner relateret til klimadynamik, klimaændringernes indvirkning på akvatiske økosystemer, bæredygtig brug af vandressourcer i by- og landbrugsmiljøer, flodhydraulik og relaterede hydrauliske beskyttelsesarbejder og brug af satellitdata.

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål