Keystone logo
University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

Introduktion

At vælge University of Caen Normandy - UNICAEN betyder: drage fordel af en rig og innovativ kvalitetsuddannelse, der får tjenester, der passer til dine behov, får adgang til sport, kulturel og associerende mangfoldighed.

University of Caen Normandy er en vigtig aktør og en drivkraft for udvikling af højere uddannelse og forskning i Normandiet. Det byder mere end 29.000 studerende velkommen på flere campusser i Caen-bydelen og regionerne Cherbourg-en-Cotentin, Alençon, Lisieux, Saint-Lô og Vire.

På University of Caen Normandy kan du forkæle dig selv med alle fordelene ved Normandie-regionen, såsom kysten, nærhed til Storbritannien, hurtig og nem adgang til Paris og kulturelle og attraktive sportsaktiviteter. Regionen har også en stærk kulturel tradition, der illustreres både af store internationale begivenheder (fejring af landingen i Normandiet under Anden Verdenskrig, internationale ridekonkurrencer, Grande Armada, ...) og af mangfoldigheden af dens arv (Mont Saint Michel - verdens 8. vidunder, Château de Caen, Mindesmærket for fred, impressionistisk maleri, ...).

Placeringer

  • Caen

    Esplanade de la Paix, 14000, Caen

    Spørgsmål