Keystone logo
Unicaf University (ZM) Deactivated

Unicaf University (ZM) Deactivated

Unicaf University (ZM) Deactivated

Introduktion

Unicaf University er et panafrikansk uafhængigt, anerkendt universitet, der kombinerer de bedste elementer i international uddannelse og tilbyder akademiske kvalifikationer af høj kvalitet .

Unicaf University er et licenseret universitet i Malawi , Zambia og Zimbabwe og er også godkendt til at rekruttere studerende i Kenya. Unicaf University er medlem af De Forenede Nationers akademiske virkning (UNAI) og medlem af den sydafrikanske regionale universitetsforening (SARUA). Unicaf-universitetscampusser i Zambia og Malawi er også akkrediteret af det britiske akkrediteringsråd for uafhængig videreuddannelse og videregående uddannelse som en uafhængig udbyder af videregående uddannelser.

Unicaf University forfølger ekspertise inden for undervisning , studerendes præstationer og tilfredshed i et befordrende akademisk miljø. Universitetet sigter mod at blive den førende tertiære institution i Afrika syd for Sahara, anerkendt for sit fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning .

Unicaf University tilbyder studerende mulighed for at optjene kvalifikationer af høj kvalitet til lave omkostninger gennem udelukkende online levering eller gennem studium på campus, der kombinerer traditionel undervisning ansigt til ansigt og aktiv deltagelse i studerendes sociale klubber og aktiviteter med digitale læringsværktøjer, der forbedrer oplevelse af den moderne elev.

Unicaf University har til formål at træne ansvarlige borgere, der forstår og støtter bæredygtig udvikling. Universitetet sigter mod at give tilbage til de samfund, det tjener gennem den nye viden produceret af doktorgradsforskning gennem sine 'grønne initiativer' (genbrug af papir, plast og aluminium, regelmæssig plantning af træer) gennem forelæsninger af fremtrædende talere åbne for offentligt gennem gratis computerundervisning for gymnasieelever og arbejdende voksne, gennem gratis workshops om grundlæggende faglige færdigheder, gennem donationer til hospitaler og skoler og gennem støtte fra vigtige sociale formål.

Unicaf University tilbyder fuldt online og undervist bachelor-, kandidat- og doktorgrad i en bred vifte af emner, herunder ledelse, økonomi og forretning, psykologi, undervisning, jura, regnskab og økonomi, engelsk litteratur, datalogi, webdesign og udvikling og specialiserede MBA-programmer til forskellige brancher og sektorer.

Partnerskaber

Unicaf er i øjeblikket i samarbejde med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA og Unicaf University i multicampus . Efter en vellykket afslutning modtager de studerende af det respektive tildelende organ deres grad, som er identisk med den grad, der tilbydes studerende på campus. Kandidater kan også deltage i gradueringsceremonien på hjemmecampus (med forbehold af eventuelle visumbegrænsninger, der måtte være gældende).

Campus funktioner

Universitetet har etableret topmoderne campusser i Zambia, Malawi og Zimbabwe og er i fuld gang med at åbne yderligere campusser i flere andre afrikanske lande meget snart. Ud over Unicaf University -campuserne har de studerende også de moderne faciliteter til rådighed for Unicaf -læringscentre i hele Afrika.

    Placeringer

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Spørgsmål