Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Kandidatgrad i astrofysik og rumfysik
University of Milano - Bicocca

Kandidatgrad i astrofysik og rumfysik

Milan, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

På campus

Introduktion

Kandidatuddannelsen i astrofysik og rumfysik, der tilbydes af Institut for Fysik ved Universitetet i Milano-Bicocca, er et omfattende 2-årigt program designet til at udstyre studerende med avanceret viden og færdigheder inden for teoretisk, observationelle og instrumentelle aspekter af astrofysik og kosmologi .

Programmet tilbyder et banebrydende pensum, der giver dybdegående forståelse gennem avancerede klasser, herunder det spændende nye felt gravitationsbølgeastrofysik . Studerende vil få praktisk erfaring ved at deltage i praktiske sessioner ved det interne optiske teleskop og analysere data fra observationsinstrumenter i topklasse . De vil også deltage i højtydende simuleringer, udføre numeriske simuleringer af komplekse astrofysiske systemer for at forstå universets mest indviklede fænomener.

At vælge dette program betyder at have mulighed for at deltage i prestigefyldte internationale forskningssamarbejder og åbne op for forskellige karriereveje på internationalt niveau. Den opnåede ekspertise er ideel forberedelse til en forskerkarriere i den akademiske verden eller inden for det private og offentlige sektorer, og det giver et robust grundlag for dem, der ønsker at forfølge ph.d.-studier inden for astrofysik og relaterede områder.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål