Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Kandidatgrad i international økonomi
University of Milano - Bicocca

Kandidatgrad i international økonomi

Milan, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

På campus

Introduktion

Kandidatuddannelsen i international økonomi giver avanceret viden og færdigheder inden for kerneområder inden for økonomi opnået gennem levering af avancerede kurser i makroøkonomi, mikroøkonomi, international økonomi, økonometri og spilteori, europæiske studier, industriel organisation, og arbejdsøkonomi.

For at give en dybdegående eksponering til de forskellige teoretiske konstruktioner, skal de studerende også deltage i kurser i ledelse, corporate finance, forretningsstrategi samt europæisk og international aftaleret, konkurrenceret og ansættelsesret. Det overordnede formål med kurset er at uddanne studerende til karrierer som anvendte økonomer i den private sektor samt i offentlige og internationale organisationer.

Vores alumner arbejder over hele verden som juniorøkonomer, forretningsanalytikere, politiske rådgivere og forskere i globale virksomheder, internationale virksomheder , finansielle institutioner, regeringer og internationale organisationer.

Programmet giver også et stærkt grundlag for at gennemføre ph.d.-studier. Vores alumner ansøger med succes til italienske og internationale doktorgradsprogrammer.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål