Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Kandidatgrad i materialevidenskab og nanoteknologi
University of Milano - Bicocca

Kandidatgrad i materialevidenskab og nanoteknologi

Milan, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

På campus

Introduktion

Dette program giver avanceret viden inden for materialers fysik og kemi , og udstyrer dig med færdigheder til at designe atomare og molekylære strukturer og skabe materialer med specifikke funktioner.

Vi byder studerende fra forskellige videnskabelige baggrunde velkommen gennem en ligetil optagelsesproces, som inkluderer en CV-evaluering og en samtale. Programmet tilbyder en international læringsoplevelse, der forbereder dig til en global karriere.

Vores kandidatgrad i materialevidenskab og nanoteknologi vedtager en omfattende tilgang til forskning og teknologisk innovation med vægt på bæredygtighed . Vi sigter mod at udvikle individer, der er i stand til at levere innovative løsninger på komplekse globale udfordringer.

Derudover tilbyder vi et Dual MSc Degree spor i samarbejde med KU Leuven . Dette spor fokuserer på bæredygtige materialer, hvilket giver studerende mulighed for at opnå MSc Degree in Materials Engineering fra KU Leuven og MSc Degree in Sustainable Materials (SuMa) fra European Institute of Innovation and Technology (EIT) på deres andet år sammen med MSc Degree i materialevidenskab og nanoteknologi.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål