Keystone logo
Uniminuto

Uniminuto

Uniminuto

Introduktion

mission

University System Uniminuto , inspireret af evangeliet, det sociale tanken om Kirken, den Eudist spiritualitet og karisma af Minuto de Dios, har til formål at :

  • Videregående uddannelse tilbyde høj kvalitet og relevant fortrinsret løsning for dem, der ikke har mulighed for at få adgang til det via en innovativ, omfattende og fleksibel model.
  • Fremragende formular mennesker, kompetente fagfolk, etisk orienterede og engagerede til social forandring og bæredygtig udvikling.
  • Bidrage med vores engagement og vores vidne til opførelsen af ​​en retfærdig, fredelig afstemmes og broderlige samfund.

mega

I 2019 Uniminuto er anerkendt nationalt og internationalt som en institution for videregående uddannelse fra den pædagogiske model inspireret af Christian Humanisme, forme integritet, der, som kompetente fagfolk og iværksættere, åbne for at finde Gud og tjeneste mand, bidrage til udviklingen af ​​deres lokalsamfund og retfærdigt samfund.

Uniminuto er karakteriseret som en inklusiv og bæredygtig institution, støttet af en kultur af høj kvalitet, med en bred og relevant uddannelsestilbud bred dækning, let adgang, anvendelse af ny teknologi, fremme af social innovation og samarbejdsinitiativer for udvikling.

Placeringer

  • Bogotá

    Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

    Spørgsmål