Keystone logo
University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Introduktion

University of Neuchatel, Faculty of Economics (Université de Neuchâtel, Faculté des Sciences économiques) The University of Neuchatel er et schweizisk universitet, som tilbyder kurser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau, samt "tredje cyklus" og efteruddannelser. På University of Neuchatel, den studerende er i fokus. Vi er stolte af at skabe fremtidens ledere, takket være vores innovative undervisningsprogrammer.

The University of Neuchatel er:

en sympatisk organisation imødekommende omkring 4000 elever, støttet af 860 medarbejdere, hvoraf 120 er professorer

høje standarder for undervisning, især på grund af en elev / lærer ratio enestående i Europa

et internationalt ry, især med hensyn til biologi, antropologi og sundhed lov, samt Forskningsinstitut økonomiske (IRENE) og Center for forståelsen af ​​sociale processer (MAPS)

Fakultet for Økonomi Den økonomiske fakultet ved universitetet i Neuchâtel rumme omkring 600 elever overvåget af et hundrede og halvtreds lærere, forskere og administratorer. Den opmærksomhed, professorer og assistenter betale til læseplanen for hver elev samt kvaliteten af ​​undervisningen er blevet påpeget i flere undersøgelser foretaget på sine studerende. Den Faculy tilbyder højt niveau uddannelse takket være kompetence dets professorer og til kvaliteten af ​​den forskning, udført af sine syv institutter. De forskningsprojekter, både nationalt og internationalt, samt mandaterne for føderale og lokale regeringer og virksomheder, styrke synligheden af ​​fakultetet og også fremme de forskellige undervisningsprogrammer. På grund af pladsmangel, kan den nye mester om journalistik ikke blive vist her, men de relevante oplysninger findes på følgende websted: http://www.unine.ch/maj

Placeringer

  • Neuchâtel

    Université de Neuchatel Faculty of Economics, Avenue du 1er-Mars 26,

    Spørgsmål